Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tortuga-Lacrimosa ( kaçırmayın videoyu )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakaten hasta video gerci bastaki olaylar biraz abarti.. d2 yi mc yıkmadı baska iç sebebelr yıkıldı aaa ile iac bob yardim iolmadan geri cekilemzdi.. gerci aa gitti mc nin baby ms'sini patlatti filan.. neyse sonuc olarak harika video hastasi oldum.. onca bs filam sanirsin star wars.. meh..
Mesaj tarihi:
heryerde effect var kastın oysa. titremeler flarelar, glare'lar.

ne fark ederki, ayrıca cap pilotlara sölersin o cizim dediğinide yapabilirsin sonucta biraz kordinasyonla sorun değil yanı. bakiyim cizimmi diye dur

ha cizim deidğin o son patlıyan şey. e animasyon denilen bişi var dünyada, herkez odun gibi video yapmak zorunda değilki
Mesaj tarihi:
yokyok kotulemek amacıynan solemedım =) baya guzel olmuş
ama merak ettiğim o gemilerin toplu gitti yer hakkaten in game mi?
arkın bilgisayardan oynuorm iyi sayılır onda bole grafikler yok yani =)
Mesaj tarihi:
revelation'da işte geldi böle grafikler eski clienti kullnıyo olabilri arkadaşın.

Orda dreadler pos patatıyo, veya station göremiyoruz neye ateş ettiklerini ama evet var öle durumlar =)

asıl ilginci ondan önceki kısım hanı Battleshiplerin böle bi yöne doğru hızlanarak aeş ettikleri er, oda mümkün aslında ama oöle bi fleet battle sırasıda daha cok drone beklerdim etrafta ben =)
Mesaj tarihi:
yenı grafıkler ama bu kadar guzel deıl
sanırım ekran kartı yetersız
Çok gorsel bısı ya, eve le alakası olmayan adamında zevk alacagı cınsten.
Ben aslında sey vıdeosu ıstıorm bıde, fleet battle da bi intercepter ın gozunden =)
Mesaj tarihi:
var öle videolar herkez gibi 100km den oynuyo ceptor pilotlarıda =)genelde kendine en yakında insanın >12km sinde kalmaya calışıyip baska frig'leri ceptor'leri eaw'leri patlatıyosun elinden geldiğince.

ben yenı makinemi aldıntan sonra cok cok büük bi flet battle giremedim dah aama girdiğim bi tanesinden wolfla öle zoom yaparak kapıştım bi güzel, hem cok daha zevkli oluyo hemde daha iyi oluyo oyun acısında kök süktürme fırsatın oluyo ufak gemilere.
Mesaj tarihi:
ahh ahhh ole bi savasa girmeyeli yillar oldu / 12 ay askerlk icinde :p/ eve bi döniim alacam 2-4 gb ramli 4 cekirdekli 512 ddr2-3 lü ekran karti olan bi makine sonra gelsin 400vs400 etc..
revelations 2 nin videosuda cok sekildi onuda izleyin amar gemileriyle minmatar kücük capli bi fleet battle yapio / titanlar neimde var/ hoş yane.. kacirmamak lazim
Mesaj tarihi:
pek de guzel video deyildi yenen taraf iac ve aaa ama en buyuk pay cva nindi oyle bi yendikki bob hic savasmadan 5-6 region kaybetti ve mc taraf deyistirdi eyer oraya hic saldirmasa suan bob undu hala omist... ee nede olsa 250 bob forceyi cva 80 kisiyle durdurdu
amarr victor!!
Mesaj tarihi:
Moviede hic bisey yok acikcasi sadece boyle ucuyoruz boyle sıkıyoruz boyle geziyoruz yapmislar cok daha fazlasini bekliyodum..
Bizim ktoz'un moviesi bunu ezer =)
  • Yeni Oluştur...