ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Cins: Ankara Cinsiyet: Dişi Yaş: 1.5 Gözler: Zümrüt ile Yakut(Yalnız sanırım safkan değil o yüzden, sadece karanlıkta belli oluyor) Arkadaşlar, annemin akciğerleri artık el vermediğinden 1.5 yıllık kedimize yeni bir ev aramaktayız. Amacımız hevesi geçince dışarı atılan kediler gibi olmasın. Güzel, sıcak, iyi bir yuvada hayatına devam etsin. Antalya'da otuyoruz, eğer ki bakabilecekseniz veya bakmak istiyecek birilerini biliyorsanız yardım edin lütfen. Kedi 1.5 yaşında ve aşıları tamamdır. Biraz da acayip huyludur. Sofradayken sizi rahatsız etmez, balık yemez karides yer, süt desen canı istediğinde içer. Pek fazla kucakta durmaz fakat, aileye çok düşkündür. Birisinin olmadığını hemen fark eder. Dışarı çıksanız çoğu zaman köpek gibi kapı başında bekler. Özel mesaj ile irtibata geçebilirsiniz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kediye karides mi yediriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ahaha yok ya. Maması var, onu yiyor. Bir kereliğine yer mi diye denedik o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tamam yok bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 maşallahı varmış gerçektende :) ayrılmak zor olacaktır anlıyabiliyorum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Antalya. Arkadaşlar yazıyor zaten metin içinde nerede olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 okudum ama görmemişim ahah. inşallah bulursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sağol. Az önce bıraktım veterinere. İyi bir aile'nin gelip alıcağını söyledi. Çok alışmışım ya. Ayrılırken hiç hoş değildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben agladim bile kimseye caktirmadan kedilerimden ayrilirken :( Istanbulda olsaydi alabilirdim ama cok uzakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 umarım iyi sahipleri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aha işte aynen benim eski kedim. ankara kedileri öyle bi huylu oluyo. canı istediğinde kereviz yer, ama istemediği zaman balığı ağzından zorla bile sokamazsın. İnsan gibiler valla d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar