Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Evet o ben oluyorum. Başlıktaki. Piyanoya çok yakın ses vermesi ve cebi yakmaması dışında bi önceliğim yok. Eh uzun süre de kullanmak istiyorum.. Heyecanla bekliyorum cevapları
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 N ecevabı beklediini anlamadım.Klavye seçimindemi zorlanıosun??
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Hım evet görüntü o nu gösteriyor. Klavyeler hakkında pek bir bilgim yok ama uzun yıllar klavye kullanmış bir arkadaşım vardı. Yamaha ya gayet sevgi ve saygı beslerdi. Arkadaşı referans göstererek sana Yamaha önerebilirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3700080436&category=38071[signature][hline]nobody said it would be easy...
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Özeti: Klavye alıcam. Ne alacam hiçbi fikrim yok. Bana fikir verin. Şeklinde Bakıyorum horace hemen linke
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Sadece piyano gibi çalmakmı istiyosun yoksa elektronik müzik yapmak içinmi??Bilgisayara bağlamak istiomusun yani??
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Horace'in verdiği linke girmek isteyenlere bir kolaylık: Tıklayınız
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Evolution boş midi klavye alabilirsin sonrada bir software synth ile istediin sesi çıkarabilirsin...200 euro civarında.. www.motif.com.tr
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Asıl öncelik piyano olarak çalmak. Ama elektronik müziğe ilişkin fonksyonları olursa da iyi olur
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Öyleyse yukarda yazdıım klavye tam sana göre olucaktır...
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Motif.com.tr nin halı satmakla uğraşması dışında herşey harika
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 solton ketronlara da bakabilirsin tünelde[signature][hline]nobody said it would be easy...
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Senin için Evolution MK-36 1C Olabilir ama yukardaki siteden bakabilirsin sende tabi halıcı olmayandan:D
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 En güzeli halı alıyım ben :P
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İstiosan elimizde 61 tuşlu Evolution marka midi controlerlı klavye var...peşin 350 euroya satarım??!
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 compel.com.tr de m-audio nun altın da fiat listesi adresler herşey var bunlarda olur ..tünelde Motif müzik var ithalatcısı Evonun ordan bulabilirsin ..motifelektronik.com bu halıcının dier adresi...
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Çok teşekkürler elcia. En kısa zamanda tünele gidiyorum ve bu işi bitiriyorum. *44 lüğünü ceketinin iç cebine koyar*
Öne çıkan mesajlar