Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carousel'deki büyük saçmalık

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

-Cleglaw- said:
CANLILARIN HEPSİ BİR ANDA VAROLMUŞTUR.

CANLILARIN HİÇBİRİ DEĞİŞMEMİŞTİR.

bok kafalı insanlar bunlar.
cahil cühelaya ne kadar kakalarsak o kadar kardır, bu ülkeyi karanlığa sürükleriz diye uğraşıyorlar.

çoğu zaten CIA'den özel para alıyor sırf bu işleri yapmak için.

Canlıların hepsi bir anda varolmuşsa, bana Adem ile Havvanın dinozorlarla birlikte yaşadığının kanıtını sunsunlar, eyvallah diycem gidip ellerini öpücem.

Ama Dinozorlar çağı bile farklı çağlara bölünmüşken, her çağda farklı dinozorların yaşadığı bilimsel olarak kabul görmüşken,
çıkıp bilimsellikten uzak açıklamalarını ispat etmeleri mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
-evrim yok hacı, bak şu fosile!
+he valla hüseyin ben de öyle dedim. şu kitabı okudun mu? evrim yok diyo sağlam kanıtlarla birlikte
-süpper o kitap kamil abi! okumam mı! sağlam kitap ama. kapağı da kalın kartondan.
+tabii hüseyin abi. evrime inanlara kapak olsun diye öyle yapmışlar onu. bak bak nasıl fosil ama, seneler geçmiş ama hiç değişmemiş!
-evrim yok ya, ondandır
+haaa. eveeeet...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=evrim+teorisi+curutuldu+ateistler+buyuk+panikte

said:
- alo hilmi abi? iyi misiniz? orda çürümüş diyorlar?
- sorma orhan çürüdü, şoktayız, panikteyiz.
- napıyorsunuz abi?
- panik yapıyoruz orhan, sürekli bir panik hali var. hani ben agnostiktim güçlü olmak bana düşüyor ama yengen perişan, çocukları aldı kuran kursuna götürdü, ben de birazdan günah çıkarmaya gidiyorum. siz iyi misiniz, baban, oğlun, kutsal ruh?
- panik abi, herkes panik herkes atak. çürümez diyorlardı.
- titanic’e de batmaz diyorlardı , olsun şimdi çürüdü ama belki ordan bir çiçeğin bedenine yürüyecek.. sordum sarı çiçeğe orhan, ah orhan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...