-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bugün zydar'la beraber bakırköy carousel'de bi fosil sergisi gördük. giriş katında bulunuyor. girip bi göz atmak istedim tam çıkıcaktık. işte teker teker bakıyorum falan üşenmedim yanlarındaki kağıtlarada bakiyim açıklamarı okiyim dedim.. gözlerime inanamadım. telefonla çekip resmini koymak isterdim ama telde şarj yoktu. yarın gidip resim çekip koyucam arkadaşlar topiğe. sizde görün sergi kaldırılmadan. kağıtta yazanlar epey az aslında ama çok vurucu. fosil kaç yaşında falan o söylenmiş sonra her kağıtta ortak olarak bulunan, 4 maddelik bi bölüm eklenmiş en alta. maddeleri tam hatırlayamıyorum ama hatırladıklarımdan ikisini yaziyim siz anlayın durumun vahimiyetini CANLILARIN HEPSİ BİR ANDA VAROLMUŞTUR. CANLILARIN HİÇBİRİ DEĞİŞMEMİŞTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Hayvan leşlerinin alçıdan kalıplarını çıkarıp fosil diye kitliyor olmasınlar lan? evrim yoktur ayağına böyle. Adamlara fikir verdim sanırım, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Az kaldı, kurtulacaz, ha gayret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Embesiller ya. Evrime inanmasalar bile gerçekliği kanıtlanamayacak olan yaradılış teorisini "bilimsel" bir sergide koyamazsın böyle. Küçük çocuklar oraya merak edip gelecekler ve modern bilimin öğretilerinin tam tersi öğretilerle karşılaşacaklar. Korkunç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 E günaydın :) İstiklal Caddesi GS Lisesi önünde de bayağı durdu o sergi bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hayır o değilde insan evrimi tartışmaya açık hadi, kesin oalrak evrimleşmiş canlılar var, çiçekler var bunlarıda inkar ediyo adamlar bu nasıl bilim nasıl sergi? çok kızdım sinirlendim, şikayet edicem en kısa fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ramen kardeslerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 PASTAFARIANISM IS TEH WAY !!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 adnan hocanın adamları onlar. bende maxide görmüştüm bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 FLYING SPAGHETTI MONSTER!!! İlahım bu işte. *dua eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Viktor said: ramen kardeslerim Spagetti kabul etsin , ramen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet, onlar adnan hoca'nın kitaplarından derlemeler. alışveriş merkezlerine sergi gibi kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 aaaahhhhh çok gıcık oldum ya hasta ruhlu sadece yiyip içip ölmeyi bekleyen tek hücreliler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 recep ivedik te bi laf vardı, çok gülmüştüm. "maymundan 5 dakika önce doğmuş canlı" hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 para kaynağı neresi hep onu merak ediyorum.. tabii halk cahil olsa dahi olayı bilen, öğrenmiş kişilerin bu gibi sergileri gezdikten sonra etkilendiği görülmüş müdür? işte bu da diğer merak ettiğim nokta. yoksa habire kendilerini mi tasdik ediyorlar? -evrim yok hacı, bak şu fosile! +he valla hüseyin ben de öyle dedim. şu kitabı okudun mu? evrim yok diyo sağlam kanıtlarla birlikte -süpper o kitap kamil abi! okumam mı! sağlam kitap ama. kapağı da kalın kartondan. +tabii hüseyin abi. evrime inanlara kapak olsun diye öyle yapmışlar onu. bak bak nasıl fosil ama, seneler geçmiş ama hiç değişmemiş! -evrim yok ya, ondandır +haaa. eveeeet... sonuç olarak minik bir lol sebebidirler. kolunuzdan tutup size "bakıın işte evrim yok" dediklerinde ise biraz rahatsız edici olabiliyorlar. genelde kitaplarını da dağıyorlar ve beleşe dağıtıyorlar bu arada.. eski zamandan kalma kazan, soba ne biliyim mangal falan varsa bi yerde alın götürün.. -sonra dinciler millete soba yardımı yapıyor diyorlar. peh! laf seninkide! admalar epey boş kitap dağıtımı yapıyorlardır bence. kız! nagehan yaksana kız sobayı.. evrim teorisinin çöküşünü yak bu gece. güzel çıtırdıyor onun kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 yahu o da bişey mi? hükümete niye laf ediyorsunuz diyenlere bu, istanbul metronun en işlek durağına adamlar aynı sergiyi kurmuştu. istanbul büyük belediyesi böyle bir sergi açılmasına göz yummuş. ben metrodaki adamlarla baya tartışmıştım sonunda hadi kapatıyoruz diyip çıkarmışlardı milleti. adam boğaziçinden mezun işletmeci, bir dönem biyoloji dersi almış diye atıp tutuyor, bir de ona ezberlettikleri cümleleri sayıyordu bana. adama bir de sizin adnan oktarla bir ilişkiniz var mı dediğimde cevap vermemişti bana ne evet ne hayır. yani dolandırıcı olduğu bilinen bir adamın metroda sergi açmasına izin veren bir büyük şehir belediyemiz var sonra onların pembe vaatlerine kanıyor insanlar. bu kadar saçmalık olamaz yahu. sen hayatı boyunca bu konu üzerine hiç düşünmemiş, açıp kitap okumamış bir adamı çeker ona evrim yoktur diye itiraz edemeyeceği kanıtlar sunarsan o adam tabi ki evrim yoktur der. Tersini ben de yapabilirim ama yapmıyorum çünkü bu düpedüz insanların beynini yıkamak oluyor. İlk ne duyuyorsa insanlar ona sarılıyor sonra sakinleştir adamı sakinleştirebilirsen, evrim var (edit: var'ı geçtim olabilir) deyince dinine küfretmiş gibi celalleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Taksim Metro çıkışında vardı bir ara. Bunlar okumadan evrimi eleştiriyor; ama çoğu insan da okumadan dini eleştiriyor. Learn to obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 harun yahya adnan hoca ben üniversitede iken saman kagıda basılmış kitap görünüşünde saçmalıklarını dağıtırdı, sonra karton kapağa şimdi de sergiye geçti.e devir değişti adnan yahya harun hocada değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 @cleglaw olm sen ateist değilmiydin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Şey geldi aklıma unrealde patilerden biri adamla evrim hakkında tartışıyordu şöyle bir diyalog yaşandı. Unrealcı: Boşuna tartışıyorsunuz evrimin gerçek olmadığı kanıtlandı. Pati:Kanıtlasana? Unrealcı: Allahın varlığı buna kanıttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 "There is no theory of evolution, just a list of critters that Chuck Norris has allowed to live" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Evrim teorisinin çöküşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet zira sağdakiler evrimin değil adaptasyonun örneği, sosyolojik adaptasyon d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sağdakinin en büyük farkı alet kullanabilmesi. alın ellerinden ağdayı makyajı ondan sora bakın. hatta a speys odiseyi bir kadın çekseydi o kemik işte bi ruj a o da olmadı bir allık fırçasına falan dönüşürdü yaa yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar