Odinn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Biliyorum daha önce böyle topic açılmıştı ama daha çok internet üzerinden nereden aldığınız hakkında konuşulmuştu , ben www.skatewarehouse.com adresinden alıyorum ve 2 gün içinde geliyor lakin hem ayakkabıyı deneyemediğimden hemde eşşey yüküyle kargo ödüyorum. İstanbulda Adio , Circa Fallen vs tarzı ayakkabıları nerden alıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 abov. 3 sene önce kimse bilmezdi. şimdi ka$ar olmuş site :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Oh yes skate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 okulda gördüm bi çocuğun ayağında dedim lan bu ne şebek şebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 izmir de alsancak cami duragindan kibris sehitlerine dogru ilerlerken sag taraftaki bir pastanenin hemen sonrasindaki sokagin girisinde, pastanenin karsisindaki kosede var. vans gordum sanirim marka olarak, digerlerine de dikkat etmedim. ama cok ibis isi onlar yav. puanli filan. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 vansleri almayın hemen yırtılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 vans skate modelleri güzeldirde artık bir alılabilirliği kalmadı ülkemizde. resmen piyasa oldu. özelliklede emo gençlik ayakkabısı oldu. giyilmez vans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Llama said: vansleri almayın hemen yırtılıyor 5 sene vans giydim hicbisi olmadi. ama mayheme katiliyorum, skate ayakkabisini bile piyasa yaptilar ya otesi yok. yakinda board botlariyla dolasirlarsa sasmam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 giymekle skate yapmak arasında çok fark var yanlız... benimde giydiğim vans skate ayakkabıları var bişey olmadı ama yaparken cart diye tabanları topuktan gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 İstanbulda Fahiş fiyata Galleria SportPoint mağazasında satılıyor. Bence skatewarehouse tan devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Fallen ı türkiyede bulamazsın :) adio etnies tarzı markalar kadıkoyde bolcana var(redrum, crayz, noory skateshop). sonra caddede 4tune, taksimde freedom var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kadıköy Barlar sokağında Redrum var, ancak çok marka seçeneği yok ne yazık ki ellerinde. Globe, Vans ve Toy Machine var bildiğim kadarıyla şuan. Bi de bi üst sokakta Noory Skateshop var, marka model açısından zengin baya. DC, Emerica, Adio, Globe, Etnies, éS satıyo şuan, yanlış hatırlamıyosam bi iki model Circa da olabilir. DC modellerine hastayım geçen ay aldım bi tane. Çok güzel şeyler getiriyo tavsiye ederim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 DC rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Joker said: Fallen rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar