Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Harbiden ha maket gibi duruyo ahuh güzel olmuş bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 D80de direk HDR çekim modu varmış autobracker diye muhtemelen diger slr makinelerdede vardır yarın onunla daha net fotolar çekip koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben de yapıcam boyle bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Biraz fazla oldu renkler ama guzel oldu. Toplam 9 fotodan oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kumandayla mı çektin yukardakini abso? ben tripodla bir türlü 9 pozu beceremem sanırım. milimetrik oynamalar oluyor ve rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Absolut said: D80de direk HDR çekim modu varmış autobracker diye muhtemelen diger slr makinelerdede vardır yarın onunla daha net fotolar çekip koyarım :) Ebek ben de o bracketing olayını sonradan keşfettim ama en fazla 5 foto çekiyo -2 -1 0 +1 +2 diye...yani bende öyle en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Tripodla çekiyorum fotoları. Simdi biraz arastırdım ve d80 tek seferde max 3 autobracketing cekim yapıyormus. Ama exposure comp. ile biraz ynama sonucu rahatlıkla 9 poz cekilebiliyor yani ilk 3 cekim sonrası(3f +1 yani -1 0 +1 çekmiş oluyor su an) exp.compu +3 yapıp 3 poz sonra -3 yapıp 3 poz cekince. toplam 9 poz -4,-3,-2,-1,0,+1,+2,+3,+4 seklinde cekilmiş oluyor. Kızlar bi uyusun cılgın fotolar çekip yollıcam :) Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu benden. d80'de raw olarak çekip makine içinde birleştirdim. üstüne bir de tonemapping uyguladım. hdr gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Half Life 2 geldi benim aklıma bunu görünce nedense hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 9 10 pozda baya bir degisim oluyormus.3 pozdan otesine gecemedim ben :) Absolut,9 pozda cektigin fotografta photomatixte very high mi yaptın modu yoksa highda mı? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Photomatixde sadece gamma ve onun uzerindeki 2 ayar ile oynuyorum gerisini incelemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3 poz -2, 0 +2 şeklinde seçilip birleştirildiğinde bende baya aydınlık bir kare oluşuyor. photoshop'ta birleştiriyorum bu arada. nasıl bunun önüne geçilebilir? saçma bir aydınlık, büyük ışık patlaması çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Gammanın ustundeki limunosity olması lazım.Onu kesin kurcala derim Absolut.Iyi sonuclar veriyor.9 karede ise cok iyi verim alınabilir.Bi de sen photomatixi sitesinden mi indirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ya bu photomatixte şimdi generate hdr diyip fotoları verince kendisi ilk bi foto gösteriyo ya o gayet güzel oluyo fakat tone mapping yapmaya kalkınca o ayarlar gidiyo direk kendisi öyle işlese fotoğrafı bana uğraştırmasa ayarlarla felan çünkü her zaman güzel şeyler tutturmak zor oluyo yok mu öyle bi seçenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 default die tus var orada. onun icin var o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Nerde var ya bende yok default diye bi tuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bende de aynı alet var d80 ama henüz tatmin olacağım hdr lar elde edemedim. saturation ı köklenmiş düz fotolar gibi duruyor abso seninkiler de benimkiler gibi : ) ilk sayfada mesaj atan mutos'un fotolarını inceleyin farkı görürsünüz. mutosla daha önce deviantta karşılaşıp bu konuda sorular sormuştum burda da çıktı herif : ) edit= düşünüyorum da photoshop cs3 yerine photomatix kullansam daha farklı mı olur diye... edit2= sanıyorum bunun sebebi biraz da fazla ışıklı alanlarda çekiyor olmam, daha karanlıkta denemek de lazım. ondan çok parlak (saturated) görünüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 levels var saturation var o var bu var... bu ayarlarla uğraşmıyo musun yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 tek kareden hdr http://www.hizliresim.com/2008/7/13/94.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Son hdr fotom; dA link veriyorum, http://mutos.deviantart.com/art/Fellow-91527907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ferrero said: tek kareden hdr http://www.hizliresim.com/2008/7/13/94.jpg Güzel olmuş bu yeas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Tek kareden HDR yapan hangi programı kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 photomatix kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mutos said: Tek kareden HDR yapan hangi programı kullanıyorsunuz? bi yanlış anlaşılma var sanırım , HDR aslında tek fotodan oluşamaz minimum 3 ayrı foto ve önerilen 7-9 fotografın birleştirilmesi ile oluşur , tek foto ile yapılan bu resimler olsa olsa , photoediting oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar