Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yargitay turkiyeye kapatma davasi acsin

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

ilk 3-5 sayfayı okudum topikte de dikkatimi çekti.
Vanity said:
bu slat denen adamı okuyorumda bu adam hem bilgi olmadan kahve agzıyla eleştiri yapıyor,onuda yapsın onada birşey demem,

kendi fikrine karşıt olan herhangi bir insanı Atatürk düşmanı,fetullahcı,vatan haini olarak görüp sen böylesin diyebiliyor, + gene fikrine uymayan herhangi birine kötü hakaretler edebiliyor.

özelleştirmelerden tut,memleketi 3 kuruşa satıp amerikan köpeği olmak,paraya tapmak,hatta siyasette her yerde dini bir araç olarak kullanmaya kadar olanlardan sonra sen bu adamları savunuyosan sana 'Vatanının adamısın' yakıştırması dünyanın en son uyan yakıştırması.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
ilk 3-5 sayfayı okudum topikte de dikkatimi çekti.
Vanity said:
bu slat denen adamı okuyorumda bu adam hem bilgi olmadan kahve agzıyla eleştiri yapıyor,onuda yapsın onada birşey demem,

kendi fikrine karşıt olan herhangi bir insanı Atatürk düşmanı,fetullahcı,vatan haini olarak görüp sen böylesin diyebiliyor, + gene fikrine uymayan herhangi birine kötü hakaretler edebiliyor.

özelleştirmelerden tut,memleketi 3 kuruşa satıp amerikan köpeği olmak,paraya tapmak,hatta siyasette her yerde dini bir araç olarak kullanmaya kadar olanlardan sonra sen bu adamları savunuyosan sana 'Vatanının adamısın' yakıştırması dünyanın en son uyan yakıştırması.

fikrine gerçekten saygı duymakla beraber katılmıyorum.keşke herkez senin gibi söylese.benim vatanın menfaatlerinin tersini istemeden de savundugumu düşünüyorsan gene saygı duyarım,
ama bu düşüncelerini hakaret yoluyla etmek ne sana ne bana hiçbir şey kazandırmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
suçlamalara karşı tek savunmalarının demokrasi olması yeterince korkutucu. 47%'ye güvenerek yalanlamıyolar bile, demokrasi var ne de olsa.

aynen öyle

yok bizim laikliğe karşı bi faliyetimiz diyeceklerine "%47 nin iradesine karşı gelemezsiniz höyyt" diye dayılanıyorlar...

bugün gene saydırmışlar...

demokrasi bozulursa ekonomi de bozulur

bunlar bizim tarlamıza ekim yapmış oluyor, bizim oy sayımız artar ..

falan daha önce görmedikleri ilgiyi gördüler ya ne oldum delisi oldular...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar AKP kapatılsın diye nekadar dua etsemde şöyle bir olay varki şu %47nin asıl sebebi zamanında ferah refah vesairenin kapatılmış olmasıdır yasağa ilgi çekmek gibi 5 yıl sonra yasakları bittiğinde bu sefer %57oyla gelmeleri kuvvetle muhtemel oyüzden sadece kapatmayla olmaz başka önlemler almak gerek gibi gelir bana:(
Sosyal ağlarda paylaş

anime resimleri atmasanıza komik diil gerçekten ilgi cekmiyo yani

Lorrotar said:
kapattıktan sonra doldurcaksın bi gemiye.ıssız bi adaya çırılçıplak atıcaksın hepsini sülalecek.görücekler sonra türbanı örtünmeyi,geberip gidicekler orda.biraz diktatörlük oluyo o kadar olsun =P

+1+1+1+1+1+1

http://www.vidaslusofonas.pt/adolf_hitler07.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

%47 oy ile kapatma davası arasında hic bir baglantı kurulamaz..

yasa herseyin/herkesin ustundedir..%47 oy aldı kapatılamaz demekle su aynı seydir,

biri yüz kızartıcı bir suc işlemiştir(adam öldürme,hırsızlık vs) ama bu adam toplumda seviyen sayılan bir kişidir..şimdi bu adama hiç ceza verilmeyecek mi?

baska bir örnek bundan 10 yıl sonra bir parti %90 oy aldı daha sonra bu partinin başkanı dediki biz %90 oy aldık bundan sonra seçime falan yok kendimi padişah ilan ediyorum?böyle bir sey olabilir mi?

yasalar bellidir bunlara uymayan herkese dava açılabilir.suçlu bulunursa cezasını çeker değilse suçsuz bulunup geri kalan hayatına devam eder.

ayrıca birisi suçsuzsa yargılanmaktan korkmaz.başbakanımız işine geldiğinde herkese işinize bakın diyebiliyorken bu durumda bağımsız olan yargı organına neler neler söyledi.madem suçsuzsun deki,

biz böyle birşey yapmadık kendimizi davada savunacaz..ülkemizin başbakanından böyle sözler beklerken yargıyla ilgili neler neler söyledi hepimiz gördük.tek söylediği biz %47 oy aldık demokrasi vs vs..madem bu kadar oy aldınız ozaman kapatalım anayasa mahkemesini yargıtayı herşeyi siz yönetin.dava açılacağı açıklandığı günden beri akp lilerin davranışları bu davanın ne kadar gerekli olduğunun kanıtıdır bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bir suç varsa bu suç un varlığıda bağımsız yargı organı tarafından onaylanırsa bu parti x oy aldı diye görmezden mi gelinecek?nedir bu korku anlamıyorum akp hiç suç işlemişse yaptıkları işler/söyledikleri sözler yasaya uygunsa hiç ceza almıyacaklar.bu korku niye?

suçlamalar asılsız ve gerçek dışıysa ve akp yanlış hiç bir sey yapmadıysa dava açıldığı gibi kapanır zaten.

bu ülkede bazı kişilere kuruluşlara dava açılamaz diyorsanız da başka bir türkiyede yaşıyorsunuz.demokrasi!!! diye bağıranların hukuk a inanmaması da ayrı bir komiklik.
Sosyal ağlarda paylaş

Way said:
ortada bir suç varsa bu suç un varlığıda bağımsız
suçlamalar asılsız ve gerçek dışıysa ve akp yanlış hiç bir sey yapmadıysa dava açıldığı gibi kapanır zaten.

kapanmaz işte.adamların arkasındaki gücün ne kadar güçlü olduguna bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP'nin ele geçiremediği 2 yer kaldı, biri ordu diğeri yargı.

İkisini de dünya yerinden oynasa yine ele geçiremezler.

Ancak çamur politikasıyla halkı bu kurumlara karşı kışkırtırlar, bundan oy sağmaya çalışırlar.

Yok ergenekon bağlantısıymış, yok savcının arkasında hangi güçler varmış, yok ekonomiyi bu dava bozmuş vs vs.

Akşam yatarken çocuklarınıza anlatabilirsiniz, "bir zamanlar ülkenin birinde bir savcı varmış, arkasında bir güç varmış" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...