Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 malik said: izmir bir de , yüzde 3-4 farkla kaybetmişlerdi. orayı almak için de çok gayret sarfedecekler. işte yeni belediyeler yasasını daha çok oy ala bilmek için kastılar diye tahmin edilmiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Viktor said: onalra gore cok normal bisey cunki bir partini ntek adam tarafindan olumune yonetilmesi [/img] İyide Türkiye'de böyle yönetilmeyen parti mi var? CHP, MHP çok mu farklı? Aslında bu konuda sorun "Siyasi Partiler" yasasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Jadelith said: Apache said: 301 nereden cıktı birde neden rahatsız ediyor ki seni? dusunce sucu. bide salagin biri turk milletine laf ediyor diye turk milletinin degeri mi kuculuyo ben anlamadim. istedigini desin, devlete ne. 5 yasinda bir cocuk sana "aa anne ayi" dese, cocuga dalican mi gidip? sana küfreden hakaret eden adama dalmazsın, ama verirsin savcılığa hakaretten cezasını çeker. üstüne bi de tazminat davası açarsın... adam bin pişman olmuş olur edip edeceği küfüre... biri sana küfür etti mi yargı yolu açık ta biri koskoca milletine küfür etti mi neden umursanmasın bana bunu açıklasana? Ayrıca bi insan bu ülkede yaşıyor, bu ülkenin havasını soluyor, ekmeğini yiyor, askerinin korunmasından faydalanıyorsa ona hakaret etmeyiversin bi zahmet... 301 kalkması gereken bir yasa değil. bu kadar liberal olunca ne oluyor ben onu anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Jadelith said: bence turkiyeyi kapatalim. sevmedik nasisa bu halki. istedigimiz adama oy atmiyo serefsizler. ankarada yeni bir turkiye acalim. ankaraaa ankaraaa guzel ankaraaaa diye milli mars yapariz. zaten ankara disinda sehre gerek yok, turkiyenin en planli sehri nasisa. ismini yargitay cumhuriyeti koyariz. padisahimiz Hasan GERCEKER olur. anitkabire bi minare dikeriz. oh ne guzel olur. bir de seni tıamrhaneye atarız al işte fetoşların yurdunda kala beyni yıkanmış bir eleman. olum bunu sen değil de abilerin diyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Jadelith said: Lopeth said: Sanki durup dururken hiç yoktan dava açıyor millet size. Yediğiniz her türlü bok için geçte olsa hesap vericeksiniz umarım mecliste bu yasaya su ana kadar % kac destek geldi? %0. yani, halkin %0 i, halkin %47sinin oy verdigi partinin kapatilmasini istiyor. ammavelakin, yargitay "yo ben kapicam" diyor. burdaki yanlisi anlamiyorsaniz tartismaya gerek yok. lan salak adam tutup yargıtay kapatalım mı diyor mahkemeye veriyor elinde bilmem ne kadar kanıtla aziz nesin doğru demiş bu ülkenin çoğu koyun diye al sana bi koyun. oğlum ben sana fazla para vereceğim benim fikirlerimi yay ortalığa hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Malik çok merak ediyorum akp senin gözünde nasıl bir parti? Hedefleri nelerdir? Bir seçmen olarak ne bekliyorsun? Sadece bilgi edinmek amaçlı soruyorum, yanlış anlama. Öğrenmek istedim ne düşündüğünü. Cevap verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 MrMarvelous said: Jadelith said: Apache said: 301 nereden cıktı birde neden rahatsız ediyor ki seni? dusunce sucu. bide salagin biri turk milletine laf ediyor diye turk milletinin degeri mi kuculuyo ben anlamadim. istedigini desin, devlete ne. 5 yasinda bir cocuk sana "aa anne ayi" dese, cocuga dalican mi gidip? sana küfreden hakaret eden adama dalmazsın, ama verirsin savcılığa hakaretten cezasını çeker. üstüne bi de tazminat davası açarsın... adam bin pişman olmuş olur edip edeceği küfüre... biri sana küfür etti mi yargı yolu açık ta biri koskoca milletine küfür etti mi neden umursanmasın bana bunu açıklasana? Ayrıca bi insan bu ülkede yaşıyor, bu ülkenin havasını soluyor, ekmeğini yiyor, askerinin korunmasından faydalanıyorsa ona hakaret etmeyiversin bi zahmet... 301 kalkması gereken bir yasa değil. bu kadar liberal olunca ne oluyor ben onu anlamıyorum... babalarının cebine biraz az para giricek diye hepsi tutuştu. 2008 model araba yerine 2005 modele binecekler artık vah vah :( .Ekran kartları 8800 gt olamıyacak artık. Bittik. Bunların vatanı, dini, allahı para. AKP denen amerikan partisi bizi abd nin kucagına oturtsun ama paramızı versin yeterki abd. Bizden mutlusu olmaz o zaman. Tam bağımsızlıkmış, Atatürk devrimleriymiş falan hikaye. Hatta bu mahlukatlara göre toptan satalım vatanı emperyaslitlere milli gelirimiz daha cok artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Pyro said: Jadelith said: Pyro said: Jadelith said: Apache said: 301 nereden cıktı birde neden rahatsız ediyor ki seni? dusunce sucu. bide salagin biri turk milletine laf ediyor diye turk milletinin degeri mi kuculuyo ben anlamadim. istedigini desin, devlete ne. 5 yasinda bir cocuk sana "aa anne ayi" dese, cocuga dalican mi gidip? Çok alakalı bir örnek, gz. aradaki farki soyle? Anlatmakla uğraşmama gerek yok zira anlamazsın, baksana kendin bile demişsin; Jadelith said: salagim ben salak. hahaha adam sana çelik ayna dese yeriymiş.ne komik ya 5..sınıf ilkokul tartışmaları. "anlatmama gerek yok anlamazsın zaten" :D ulan anlat da adam bi mor olsun dimi.yokki o kapasite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hitler de seçimle başa geldi,onu da mı önlemeselerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 tarih ogren once.hitlerin nasıl başa gelip nasıl başta kaldıgını oku ogren eger istiyorsan bende anlatabilirim ama bana bunu zahmet ettirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Vanity said: hahaha adam sana çelik ayna dese yeriymiş.ne komik ya 5..sınıf ilkokul tartışmaları. "anlatmama gerek yok anlamazsın zaten" :D ulan anlat da adam bi mor olsun dimi.yokki o kapasite. Sizin gibilere bazı şeyleri açıklamak için kapasiteye gerek yok ki? Sadece uğraşmaya değmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ugraşmaya degmiyorsam o yazılarıda yazma buraya git çay koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Vanity said: ugraşmaya degmiyorsam o yazılarıda yazma buraya git çay koy. ego problemi -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Vanity, aqp gençlik kolları buraya gelmen için sana ne kadar ödüyor? Parası iyiyse bende yapayım. Bu arada yargitay türkiyey ekapatma davasi acmasinda. BU seçimleri yapan kuruma dava açsın, bu kurum seçmenlere zeka testi yapip 100- iq olanları almasın seçime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 vanity nurcularla bir baglantın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 moonfall said: vanity nurcularla bir baglantın var mı? hayır yok.herhangi bir gençlik koluylada baglantım yok. teorim ise şu, kendilerinden farklı düşünen insanları ya "nurcu","dinci" olarak nitelendiren insanların çevresi o kadar dar,arkadaşları o kadar kısıtlı çevreden hatta o kadar az ki,bu arkadaşlar degişik fikirlere o kadar yabancı ki,kendilerine çok acayip geliyor ve düşmanca tavır alıyorlar. bunların çogu nefret denilen duygudan.bu duygu olmadan kendi kişiligini oluşturamayanlardan.eger karşı bir düşman olmazsa siz de olmassınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Vanity said: ugraşmaya degmiyorsam o yazılarıda yazma buraya git çay koy. Annen değilim ben evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 vanity belki keşfedilirim diye mi yapıosun bunları geççen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 belki sanada gemicik alırlar hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 neden peki belli bir görüşe fanatik boyutunda baglanıp paticikteki bazı insanların genel görüşüne savaş acmış durumdasın. tabiki ters gorüşte olabilirsinde tartışmalar genelde mahalle agzı boyutunda devam ediyor. kanıtlarla ve analitik düşünceye dayalı konuşmayla belki başarılı olursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hahahahaha analitik düşünce mi ? akp ve yandaşlarından analitik düşünce ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 moonfall said: neden peki belli bir görüşe fanatik boyutunda baglanıp paticikteki bazı insanların genel görüşüne savaş acmış durumdasın. tabiki ters gorüşte olabilirsinde tartışmalar genelde mahalle agzı boyutunda devam ediyor. kanıtlarla ve analitik düşünceye dayalı konuşmayla belki başarılı olursun? ne?böyle gözüken bir tane mesajımı gösteremezsin. bir tane gösteremezsin. gösterirsen gerçekten istedigin hakareti üstüme alınırım. kimsenin ama kimsenin görüşüne bırak savaş açmayı,en ufak yargıyı yapmam. başkaları tarafından dolduruşa gelmişssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Yahu neyi tartışıyorsunuz? AKP'nin yediği haltlar ortaya çıktıkça, Tayyip'in her konuşmasından sonra, türban yasası gündeme oturduğunda gelip kışkırtma yapan adamlar değil mi bunlar? Gün gelir devran döner dedik zamanında, bırakın çatlasınlar oturdukları yerde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Vanity said: moonfall said: neden peki belli bir görüşe fanatik boyutunda baglanıp paticikteki bazı insanların genel görüşüne savaş acmış durumdasın. tabiki ters gorüşte olabilirsinde tartışmalar genelde mahalle agzı boyutunda devam ediyor. kanıtlarla ve analitik düşünceye dayalı konuşmayla belki başarılı olursun? ne?böyle gözüken bir tane mesajımı gösteremezsin. bir tane gösteremezsin. gösterirsen gerçekten istedigin hakareti üstüme alınırım. kimsenin ama kimsenin görüşüne bırak savaş açmayı,en ufak yargıyı yapmam. başkaları tarafından dolduruşa gelmişssin. bak şimdi bu adamda nasıl analitik düşünce kabiliyeti ararsın.Gördüğün gibi senin kendin okuyarak çıkarmaya çalıştığın olgudan bu adam senin dolduruşa geldiğini anlamış aslında anlamamış bu mantığı ezberlemiş herkese dolduruşa gelmiş gözüyle bakıyor çünkü sadece 2-3 tane hücresi var o da haklı daha ne yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar