dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 arkadaslar, malumunuz ogrenciyim. param yok, ama aç kalmıyorum. cok fazla sevgim var ve kopek bakamayacagima karar verdim ve bir kedi istiyorum. hayvana karsilik para odeyemem diye pet shoptan almak istemedim. yavru olsun istiyorum cunku, ben buyutmek istiyorum. boyle burnu pembe gözleri maviş gri beyaz veya simsiyah bi kedi =) oyle işte, olanlarin pmle ulaşmasi reja olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yemem yediririm diyor. benim kedim olsa verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 semih'in ya da can'in kapisini çal : ) Konu acmaya bile lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 semih (kim bilmiyom) caan(bu laraken ve sly) vallahi cok iyi bakarim kedinize hı? edt: sly olamazmis asgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 lexius ve laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bence biraz dolaş bazı veterinerler yeni doğmuş sokak kedilerini bedavaya verebiliyor siyam falan değilse. ben öyle bir kaç veteriner gördüm ki siyah sokak kedisi az değildir. bi etrafınızdaki veterinerlerin adresini alıp dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 lexius ve laraken birlikteliğinden 10 tane doğsa böyle fiti fiti. Kedisiz patiler kedilense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 veteriner denedik de 100 ytl cekti bilemiyorum daha arastirmak lazim ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 eh veteriner var veteriner var hehe genelde parayla satanlara göre daha az sayıda oluyorlar ama bu veterinerler sokaktaki kedilere vs ücretsiz aşı yapan, ve muhtemelen ilerde kendini götürmek isteyeceğin tipten veterinerler hehe. o yüzden yakınlarda böyle bir veteriner de bulman senin ve kedin açından iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 n-c kediye çöktü arkadaşlar yalan oldu o birliktelik milyonların hayali suya düştü bak yine aklıma geldi hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hadi ama ya yok mu koca patide bi kedi yavrusu verebilicek insan? cok iyi bakarim ciddiyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bi ton site var beleş kedi yavrusu veren isimlerini bilmiyorum çünkü antin kuntin isimlere sahip siteler, googledan ara bulursun. gayet istediğin cins yavru bulma imkanın var. burdan zor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?22,3176974 şehir yazmamıs ama yavruda değil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 gordum onu evet cok tatli bişi lakin yavru olmasini istiyorum =] ben buyuteyim, evladim olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben bulurum ama biraz zaman lazim cok yogunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben de kakasını yapıp üstünede sifon çekebilen yavru bi kedi istiyorum ama yok sanırım böyle bir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yutübü açabilsem gösterirdim orda vardı hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ahah siyam kedisi değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 gecen gun okuldan eve donerken bi bahcede bu ufakligi buldum! zegna bana istedigim kedi yavrusu sozu verince, kediye ev arkadasim sahip cikti, cok ufak daha 15 gunluk cisini kakasini yapamiyor, biz yaptiriyoruz yemegini biberonla veriyoruz, yemek de bebek mamasi =) cok seker bişey, yumuk yumuk gozleri pespembe patileri ve burnu var! erkek oldugunu düşündük :P adini freddy koyduk işte freddymiz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hoba süpermiş eleman (: Bu arada başka arayan varsa bizim sitede var duman diye gri gözleri ve ağız kısmı beyaz bi kedi. Aşırı sevimli kendisi. Böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Zegna Öss ye 60 gün var de 100 gün sonra senden bende isteyecem bir yavru yada patiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 iki yeni foto daha dikkat edin kopek daha buyuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yüzü hamster gibi geldi bana fasf,şekermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 oyy oyy hayırlı olsun,gule gule buuyutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 15 günlük kediyi isallah annesinden ayırmadınız :( Ee diger kedi vardı zegna nın verdigi aynı karede alalım 2 sini bide :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar