Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n-gage vs 3300


Mumu

Öne çıkan mesajlar

ikiside mp3 caliyor.. ikiside radyoya sahip.. ikiside radyodan canli kayit yapabiliyor. n-gage oyun konsolu ve ayrica her türlü java oyunlarinida destekliyor.. oyunlari 50$ olsa bile oyunlari crackleniyor download edip oynayabilirsiniz yani.. n-gage den icq acabiliyorum ie kullanabiliyorum paticiğe girebiliyorum vs vs.. 3300da denemedim bu son yazdiklarimi ama bilmiyorum oluyomu. .

3300 polyphonic tones yaninda birde true tones kavramini getiriyorki zaten dünya üzerinde 3300 ile 6600 da war o özellik ve true tones sayesinde melodiler şova dönşüyor resmen.. true tones yaninda poly melodies monophonic gibi bişi oluyo benden sölemesi..

3300 yaninda +64mb mmc ile geliyor ama ne hikmetse n-gage de bu yok 4 mb integrated memory ile geliyor. ha 3300 inda war 4 mb integrated memorysi ayricana..

64 mb mmc'ler 33£ olmakla birlikte ciddi biçimde kazık gibi batıyor alırken.. zaten telefona o kadar para verip üstüne bide yok mmc yok bilmemne alinca tabi insanin cani aciyor heh..

n-gage real one player'la geliyor .. buda 3650,3660,6600 ve n-gage de olan bi özellik.. 3300 video oynatamiyor..n-gage oynatiyor..n-gage renkli logo desteklemiyor 3300 destekliyor..
3300 da bluetooth yok bu çok önemli işte n-gage multiplayer oyun desteği weriyor bluetooth ile

ayrıca ikisindede infrared yok..

işte asıl caydırıcı unsura geldik..

n-gage de bir side talking özelliği warki ewlere şenlik.. o nasil bi konuşma şeklidir hangi yarım akıllı dizayn etmiştir anlamadım..
ama sanırım bu adamların n-gage e oyun konsolu demesinin bir sebebi bu.. yani n-gage oyun konsolu bi yandanda telefon olarak kullanabilirsiniz.. gibi bişi war..

neyse ben kararsizim bugün yrn ikisinden birini alicam.. sizce hangisi?[signature][hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3300.
Sadece side-talking yapınca (HEDE)oğlanına dönmemen için.

Hatta Guru'da vardı.
Blackice "Ulan böyle telefonla mı konuşulur ulan?" diye bir yorum getirmişti.
Yani bilmiyorum hehe.
3300 iyidir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla şu ana kadar kullandığım elektronik eşyaların verdiği tecrübeye göre; aynı anda herşeyi yapacağını iddia eden aletlerin yalan oluğunu gördüm. yani asla herşeyi en iyi şekilde yapamıyorlar, daima bi özellikten kısılmış oluyo.

ama 3300 le ilgili bildiklerimi söyliyim.
eylülde vitrinde ilk defa gördüğüm 3300ü ani bi kararla 500milyona almıştım. aldığımdan beri her gün okula farklı bir albüm dinleyerek gidip geldim. 64mb hiç sorun olmadı, biraz kaliteden düşürüp istediğim her albümü sığdırabildim. içinde çok hoş 3 tane oyun vardı, onları bitirince onlarca java oyunu yükledim. şu ana kadar tuvalette falan canım hiç sıkılmadı ;). hatta gidip en sevdiğim grubun logosunu kestim, biçtim, telefona uygun hale getirip internete yüklerim, gprsten indirip kullandım. e hatta telefon slayerın dead skin mask şarkısıyla çalabiliyo. daha ne olsun diyorum yani

aldıktan hemen sora pişman olmuştum ngagei bekleseydim keşke diye. ama biliyorum ki oturup ngeyçteki oyunları oynıycak halim yoktu. sonuçta bir telefondan beklenilcek oyun en fazla vapurda, derste falan adamı oyalıyabilcek kadardır. 3300 de bunu fazlasıyla yaptı, daha ötesi bence çoook fuzuli.[signature][hline]consume the forsaken
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha 3300ün de resim çekip vidyo oynatamaması gibi bi handikapı var. memory karttan internal memorye dosya aktarılamıyo. resimleri gprsten yükleme zorunluluğu var. bluetoothu falan yok. kulaklığı da patlamak üzere.
şimdi ise ulan keşke gidip 3300 alcağıma 1 kaliteli resim çeken + bir kaliteli mp3 player mı alsaydım diyorum. öyle yapsaydım da belki ulan keşke kaliteli fotograf makinesi+karizmatik dizaynlı telefon mu alsaydım keşke diycektim.
sonu yok yani bu olayın[signature][hline]consume the forsaken
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sylvanthas, 03 February 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
walla şu ana kadar kullandığım elektronik eşyaların verdiği tecrübeye göre; aynı anda herşeyi yapacağını iddia eden aletlerin yalan oluğunu gördüm. yani asla herşeyi en iyi şekilde yapamıyorlar, daima bi özellikten kısılmış oluyo.

e zaten bu dediğin şey son derece normaldir
ama herşeyi bir arada taşımak da çok güzeldir...
örneğin dandik de olsa bi foto makinesi, 512 mb da olsa bi mp3 player, güzel sayılabilecek oyunlar, radyo ve telefon. sx1'in özellikleri bunlar. tek bir alet taşıyıp bunların hepsine sahip olmak mükemmel birşey bence[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...