resata Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 üzelerek aciklamam gerekio... ADI ITALYANIN BIRI BENIM PG'LERIMI SILMIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...... :cry: :cry: :cry: uwweeeeeeeeeeeeeeeeeeee uweeeeeeeeeeeeeeeee :(((((( bre italyan sende hic emege saygi yokmidir ???? bak türkiye bile EMGEE SAYGI dedi ve türk hava kordiorlarini abd ye acti !!!!!........ ulen insallah tuttugun takim kadar tas düser kafana... isallah saddam gibi olursun.... [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Pg?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 pg italyanca charcter oluyo üzüldüm free oynuyosan ne yazıkki siliniyo[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Nasi free oynuyosan siliniyo ya, italyayi bilmedigim icin bisey anlamadim da neyse :) Eger kural gibi biseyse silinecek tabii, kimseye beddua etmeye hakkin yok, ama hack gibi bir olaysa yazik tabii.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bagio anlatim test serveri free15 gün ama ben yaklasık 3 haftadır oynuyorum ehehe Benimkide silinecek öle olacak testte para vermeyen herkezin silinnecek[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Bunu bilerek oynayan biri ne hakla burda bagira cagira tanimadigi birine hakaret ve beddua edebilir onu da anlamiyorum, iyi yapmislar silmisler o zaman yani, sorry.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bilmıyorum para veripte oynayabilir[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hasss lan resat cazzoo neoldu lem ?? onurun erdemin accde felan warmi bi bokluk bare ?'?' :(((([hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 lem davoş ya abi yardım et level yediyim ve costituzione 8 düstü level atladım 63 su an deli olcam ya gel level atlat beni kolayca oks?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 RESATA olm senin acc. ben kurtarmadımmı, senin pg'leri silen romen olm romen, senin şifreni verdiğin çingene sildi senin pg'leri!!! adamın adi olduğuınu anladık ama sende sağa sola şifreyi vermeye devam et bak daha neler olcak account'a!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 aaa daocta böle free olayları da mı var iyiymiş yakında ülke çapında bilumum kafelerde oynanır artık negzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 var ama italyanca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 yaaaaa ne kurali yaaaaaaa.... adamin biri geldi sildi iste yaaaaaa emre bu arada bitek benim pg (character) gitti... onurun ki ile redeminkinde bisi yok allasükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 of be anlamıon mu free serverlerde 1 ay oynuon sonra gidio char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Necromancery, 22 Mart 2003 16:51 tarihinde demiş ki: of be anlamıon mu free serverlerde 1 ay oynuon sonra gidio char bak adam orjinal de oynuyo anadınmı?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar