dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dory said: unflushable jeff? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 don't even think his name, or he will rise from the shadow dimensions to do his evil work inside your terrified pants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 All of us in our time are visited by the Melty Man. Don’t say his name, Patrick. Don’t even think his name, or he will rise from the shadow dimensions to do his evil work inside your terrified pants. eksik yazmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 pire yavrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 eksilttim, eksik yazmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 thelegbra said: pire yavrusu aa eziq de burdaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 oha çok çılgın c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Recall06 said: thelegbra said: pire yavrusu aa eziq de burdaymis. o burda da senin msn kankişler nerde =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hep beraber trolleşelim güzelleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 valla ben yemek yiyorum ve canim sikiliyo fena halde ondan yine ceneme vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ben ve Egom tek basimizayiz. Ne msn kankiler ne amerikdan dudeler fransada madamlar hic kimsemiz yok.. Madalyamiz bile yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 urmesque said: oha çok çılgın c/p Sende arada akbaba gibi beklemissin masallah haha lafi koyup rahatladinmi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 aslinda boyle demek istemediğinden dolayı sacmaladigini ikimiz de biliyoruz, üstünden bir yuk kalkmiscasina bi yemek yesen ve yaptiklarindan cok yapmak isteyip de yapamadiklarin ve asla bir daha telafisi olmayanlar hakkında düşünürsen, ben de advanced sinavima calişabilirim ve boylece diverges. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 komple guncellesem ne kaybederim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hayır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dory said: hayır değil. ne degil yaaaaaaa kimle konusuyorsun bir sen bir ben varim burda.......... sizofren ettiniz beni hasta ettiniz .... hmm sabah 6.30 degil dedin ok. jeton parasutlu benim biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Recall06 said: urmesque said: oha çok çılgın c/p Sende arada akbaba gibi beklemissin masallah haha lafi koyup rahatladinmi bari? laf koymaya müsaitsin napalım. hadi bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 urmesque said: Recall06 said: urmesque said: oha çok çılgın c/p Sende arada akbaba gibi beklemissin masallah haha lafi koyup rahatladinmi bari? laf koymaya müsaitsin napalım. hadi bay. Abi budur iste ya ulkemin insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sen ülkede bile değilsin.. insan misin? belirsiz o da, biliyorsun teknoloji ilerledi, artik herkesi klavye basina oturt dokturuyo bişiler ya o değil de peki orda saat 6.30sa cinden 80 km hizla bisiklete binmis bi insanla senin carpişip ölme ihtimalin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 pwnable.. çarpışmada ölme ihtimali yüksektir PWNED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kardeşim odama geliyo bazen kavga ediyoz kolunu koparıp gönderiyorum odasına bi süre sonra içeri gidiyo msn den küfretmeye başlıyo sanki içerki odaya gidemicekmişim gibi gidip kafasını koparıyorum aklı başına geliyo klavyede insanı tetikleyen unsurlar var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ahahaha gece gece of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 DoruK said: kardeşim odama geliyo bazen kavga ediyoz kolunu koparıp gönderiyorum odasına bi süre sonra içeri gidiyo msn den küfretmeye başlıyo sanki içerki odaya gidemicekmişim gibi gidip kafasını koparıyorum aklı başına geliyo klavyede insanı tetikleyen unsurlar var bence. Ben senin yaninda olsam beni dovecek kadar sinirlimisin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dory said: sen ülkede bile değilsin.. insan misin? belirsiz o da, biliyorsun teknoloji ilerledi, artik herkesi klavye basina oturt dokturuyo bişiler ya o değil de peki orda saat 6.30sa cinden 80 km hizla bisiklete binmis bi insanla senin carpişip ölme ihtimalin nedir? Her gordugun gercek degildir kim nerde hic belli olmaz.. Insan degilim eger bu dunyada yasayan 5 milyar canli insan ise ben kendime baska birsey demeyi tercih etmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dory said: ahahaha gece gece of :D gece degil dedim hava aydinlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar