Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Merabalar, Çok ciddi işim düştü size :< Deniz Hukuku dersimden bir makale konusu aldım. Konu: Buenos Aires'in deniz hukuku bakımdan sorunlarının açılımı ve teorik çözümleri. Sorun ise şurdaki, 2 gündür araştırma yapmama rağmen, ne internette herhangibir haber kaynak vs birşey bulabildim ne de Türkiye'de bu konu hakkında bir kitap yazılmış. Ayrıca hiçbir stratejik araştırma merkezi de ne sitelerinde ne de dergilerinde bu konu hakkında makale yayınlamamışlar. Son çağre olarak Arjantine mi gideyim ne yapayım anlamadım vallahi.. Ben bu konuyu nasıl araştırıcam nerden ne şekilde kaynak bulucam. not: bütün türk-yabancı deniz hukuku sitelerine ve forumlarına girdim. Buenos Aires hakkında hiç bişey yok -.-' belki de ortada bi sorun yok, hoca rastgele haritadan yer seçip verdi geçti gitti =p yardımlarınızı bekliyorum, ÇOK YALNIZIM ATAM ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Hocayı döv abi, başka birşey gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 öhm, cidden zormuş. Buenos Aires ne alaka ki? her neyse biraz araştırma yaptım, kurcaladım; ancak pek birşey yok. İlk olarak burası güzel bir başlangıç olabilir. gerisi için biraz daha kurcalamam lazım :) ha bi de bunu buldum ama alakasız sanırım :P bu da var bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kurban olurum sana :D çok teşekkür ederim. yazıları inceliyorum şu an. özellikle de arjantin vs ing.+irl. arasında antlaşma metni. hernekadar "işte bu" denilecek kaynaklar olmasa da en azından ele avuca gelen bişiler :> hiç değil hocaya gidip ancak bunu buldum diyebilirim. tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 benimkisi sadece bir fikir ama falkland savaşı ile falan alakalı bişe olabilir mi? bilmişler benden önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar