JD Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Öğlenden beri net 10 dakka gelip 40 dakka gidiyo hasta olcam delircem ya saçma sapan işler pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 40 dakika geldiğine şükret. Bizim okulda ağdaki bilgisayarların birince virüs varmış bütün bağlantıyı kullanıyo kimse giremiyor :) virüslü bilgisayar kapanınca düzeliyo hehe. Bugün yurtlarda bütün bilgisayarları kontrol ediyolar mac adreslerini bağlantıyı kullananlardan biri benim bilgisayar çıkmasın mı sdfs:D Dedim bende virüs olmaz. Dediler getir bilgi işleme. Götürdüm bişey bulamadılar. Dedim rs'e upload yapıyorum geceleri ondan şüphelenmişsinizdir falan. Ha ok dediler de bundan sana ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Eet banane gerçekten :D:D sorunuma çözüm varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Sistemle ilgili ciddi bir virüs dolaşıyor ortada,sizden çok TT'nin sistemlere zarar veriyor gerçi. regedit'ten bulup siliyordunuz,müdürlüklerde fotokopi ile çoğaltıp her gelene veriyorlar artık o derece ciddi bir sorun.PC'nize girdiği takdirde upload'i sonuna kadar çıkarıyor ve sisteme yükleniyor vs. gerisi GG işte anlayın :) regedit'te windows dosyalarının içindeydi hatırladığım kadarıyla,yarın unutmazsam sorarım çözümü yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Dumeter e bakıyorum hiç sıradışı bişey yok :/ şu dosya nerde bi söyleyiverin ya adsl i aradım kadın splittera girişti direk of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bende de 15 dk da bir gidiyor. 2 dk da geri geliyor nasıl iş anlamadım. Bu arada TTNet hattından yiyorsa herkesde aynı sorun olmalıydı ama arkadaşlar internette çatır çatır dolaşıyor nasıl iş bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Kablo net bendede gidip geliyor, TV ile beraber... 2 gündür rezil ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Off off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 raide denk gelince cok feci oluyor bide dota oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 15 dakka geliyo 15 dakka gidiyo hesap yaptım işlerimi ona göre yapıyorum :D:D:D ahaha şuna bak ya tam bir paranla rezil olma örneği pörfekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar