Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP ye kapatma davası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zuahaha ya

toplansın akp taraftarları, ne diye bağırcaklar?

yaşasın fettullah yaşasın şeriat diye mi bağıracaklar ?

neyi savunduuğunuzu söyleyina arkadaş bilelim.meydanlara çıkıp ne uğruna bağıracaksınız?
Mesaj tarihi:
AKP oyunu arttırsın diye yapılmış bir olay. (Komplo Teorim. Ayrıca Ergenekon çetesi de Fethullah tarafından oluşturulmuş, ulusalcıları sindirme amaçlı bir çetedir bu da 2. teorim) Oy oranı %70'e çıkarılsın diye yapıldı bence. Kutan'dan tutun DTP 'ye kadar herkes şu an AKP'nin arkasında yer alıyor. İyi düşünün, gözlemleyin...
Mesaj tarihi:
AKP Yerel seçimlerde %60 barajını geçmezse bunu başarıszlık addederim diyen bir Fırat Dengir Mir var ortada, kaldı ki Humeyni %98'le geldi unutmayın... Bence AKP kapatılmayacak, Amerika kapattırmaz. Onlardan başka kullanabileceği adam yok şu an.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
yanlız demeçlere baktımda cumhurbaşkanı bildiğin tehdit etmiş herkes ayağını denk alsın diyerek

alkışlıyorum...

Cumhurbaşkanının tehtid edişi herkesin kendine yakışanı giymesidir.
Mesaj tarihi:
Oyun diyorsunuzda, yasaya aykırı durum varken dava açılmamalı mı yani? Kıyak mı geçmemiz lazım bu adamlara? Öylede böylede sempatizan topluyorlar zaten. Anayasayı daha bozmaları engellensin bari.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
@forgiver, Refah partisinin %23 aldığı şu kötü dönem hangisi yav? İyi olduğunda kaç almış ki?
AKP eski refahçıların hepsinin toplandığı yeni irtica partisi oldu, yani artık Saadet-Refah, erbakan ve tayfası bir daha %3'ü bile göremez. Eğer Refah zamanında %23 almışsa bu da irticanın, yani AKP'nin normalde kemik oyunun bu olduğunu gösterir. Kalanlar da sadece günlük politikalara, ekonomiye, kömüre bulgura oyunu verenlerdir, yanar dönerlerdir.

Esas korku da, o %23'lük kemiğin artış göstermesidir, %48'in değil.

sayfayı güncellemeden yazdın büyük ihtimal, aklımda öyle kalmış, benim hatam.
google dan baktım iyi döneminde yüzde 21, 28 şubat sonrasında yüzde 14 almış, dyp anap faktörlerini de göz ardı etmemek lazımo dönem için
nasıl 28 şubattan etkilenen seçmen şimdi aynı maniplasyonlara karşı daha dirençliyse, o irticacı olarak nitelendirlen taban da eskisine göre şimdi daha farklı
maalesef değişmeyen hep aynı kesim
Mesaj tarihi:
A-R-E-S said:
sonuçta davadır,kapanacak diye bir kesin bişey yok,çıksın akepe yöneticileri savunsunlar,eğer aklanırlar sa bence çok zor ilk önce ben alkışlarım.

Mesut Yılmaz, Mehmet Ağar aklanmış zamanında, bunlar mı aklanmıcak :)
Mesaj tarihi:
sir said:
refah %47 ile iktidara gelmedi, üstüste ikinci kez tek başına iktidar olmadı.

ayrıca tanklar filan yürüdü hani bir şubat günü falan..şimdi de tanklar yürüyecekse tabi içsavaş olmaz, darbe olur.

peki slat bana bir kanun, bir kararname göster ki din işi devlet işine sokulmuş, karıştırılmış olsun. bir mahkeme kararı göster ki dini hükümler kullanılmış olsun.

gerçekten neymiş bu laiklige aykırı bir durum gösterin de bi gülelim.bence hepsini asalım ülke kurtulsun şu dincilerden
Mesaj tarihi:
dış işleri bakanlığının konsolosluklara fetocanı tanıyın, die kripto göndermesi , oldu mu? vanity

17 klasördeki iddalardan birisi
Mesaj tarihi:
Az önce radyolarda gezinirken dinci bi radyoda dua ediyordu spiker amca, "hakkımıza hukukumuza tecavüz edenlere hadlerini bildir, el uzatanların elini kır, ya Rabbim" diye.
Alla alla, nereden icap etti ki dinleyenlere el açtırıp böyle 5 dakika dua ettirmek bu gece?
Mesaj tarihi:
GEd said:
dış işleri bakanlığının konsolosluklara fetocanı tanıyın, die kripto göndermesi , oldu mu? vanity

17 klasördeki iddalardan birisi

fetullahın konsolosluklar tarafından tanınması dini devlete mi karıştırır canım kardeşim?
Mesaj tarihi:
Tek başına milli eğitim bakanının icraatları o klasörlerin yarısını doldurur.

Milli eğitimin ne demek olduğunu da anlatmayayım burada şimdi.
  • Yeni Oluştur...