Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Erdoğan çok güzel bir konuşma yaptı, halkın iradesine karşı geliyorsun dedi yargıya. Yani halk istese hilafeti bile geri getirir sen kim oluyorsun? zihniyeti hala devam etmekte. İşine geldiğinde yargı cici, işine geldiğinde kaka.
Zep Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 getiremez anayasa var.değişmez ilkeler falan hani
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 referandum'da %90 gibi bi kararla bence herşey kabul edilmeli. (%10 gibi bi hata payı bırakılabilir, zira mecliste bile böyle bu oranda baraj var.) %90 şeriat gelcek derse gelmeli. bence doğru olan bu.
venom Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Joker,elimde olsa sana power word kill çakmak isterdim.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Demokrasiyi , hukuku , gerçek anlamda insan haklarını ve özgürlük terimlerini kafasında barındırmayan anlamayan kimseler tarafından açılan dava , savcıların darbeleri övdüğü bir ülke. Ne kadar güzel dimi , dağ başında yaşasak daha iyi cidden. En azından orda arkandan vurulmassın , resmen burda ülke içinde devlet kendi içinde kurumları kurumlara vurdurtuyor.
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Zep said: hakkatten ne gerek vardı demokrasiye çok partiye falan bu şekilde işlemeye çalışan demokrasindense olmaması daha iyidir. hatta atatürk keşke bi erkek çocuk yapsaydı hiç bi sorun kalmazdı dmi.ahh atam ahh atıcaktın o golü haha iimiş :D
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ay yazık size. Hiçbişey yokken ortada sayko adamlar size dava açıyor.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Tabi şeriat geliyor laiklik elden gidiyordu dimi. Nedense belli bir kesimin laikliği cumhuriyeti elden gidiyor , geri kalan tüm türkiyenin laikliğine cumhuriyetine birşey olmuyordu. Farklı ülkeler demi yaşıyoruz acaba , 2 tane Türkiye mi var ? Yoksa bu bir oyunmu.
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 oyun degıl, bi kısım cumhuriyet nedir laiklik nedir biliyor, bir kısım bilmiyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Joker said: referandum'da %90 gibi bi kararla bence herşey kabul edilmeli. (%10 gibi bi hata payı bırakılabilir, zira mecliste bile böyle bu oranda baraj var.) %90 şeriat gelcek derse gelmeli. bence doğru olan bu. Yanlış. Lamı cimi sencesi bencesi yok 72 milyon kişi olarak irana gidebilirsiniz.
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 laiklik iyi güzelde, demokrasiden koku geliyor gerçektende, keşke atatürk'ün bi çocuğu olsa daha iyi yere gelirdi ülke...
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 onu da sıkıntıdan siroz eder öldürürdünüz
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ekmek said: Joker said: referandum'da %90 gibi bi kararla bence herşey kabul edilmeli. (%10 gibi bi hata payı bırakılabilir, zira mecliste bile böyle bu oranda baraj var.) %90 şeriat gelcek derse gelmeli. bence doğru olan bu. Yanlış. Lamı cimi sencesi bencesi yok 72 milyon kişi olarak irana gidebilirsiniz. gidebilirsiniz ne alaka? ben oy'umu şeriattan yana kullanırım dedim mi? gidebilirler demen gerekiyordu sanırım.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Voys said: oyun degıl, bi kısım cumhuriyet nedir laiklik nedir biliyor, bir kısım bilmiyor. Peki , bilmeyenler dediklerin uzaydan geldiler , bilenler burda doğdular yani , ondan böyle bir fark var. İnsanların seçimlerine saygısı olmayan , fikirlerine inançlarına saygısı olmayan kesimler. Kendi iktidarlarının sona ericeğini görenler ellerinden geleni yapıyor ve yapacaklar. Ama bu sondu bence. Bundan sonra daha farklı olucak , kendi oyunlarına kendileri gelmiş olucaklar.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Joker said: Ekmek said: Joker said: referandum'da %90 gibi bi kararla bence herşey kabul edilmeli. (%10 gibi bi hata payı bırakılabilir, zira mecliste bile böyle bu oranda baraj var.) %90 şeriat gelcek derse gelmeli. bence doğru olan bu. Yanlış. Lamı cimi sencesi bencesi yok 72 milyon kişi olarak irana gidebilirsiniz. gidebilirsiniz ne alaka? ben oy'umu şeriattan yana kullanırım dedim mi? gidebilirler demen gerekiyordu sanırım. Kullanırım değil kullanmışsın zaten zamanında.
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 alla alla şeriatla ilgili bi referandum olduda bizmi kaçırdık bak sen şu işe. ne çok biliosunuz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Joker bu ülkede seçmen bilinci yok hadi seçmen bilinci olsun siyaset olgunlaşmış olsun herşeyi geçtim bu ülkede tek bir seçim söyle ki bana hile hurda karışmamış olsun. Aklına seçimdi çoğulculuktu geldimi Özal ı düşün.Bak bakalım Özal bu ülkenin başına nasıl gelmiş.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Horizon said: Voys said: oyun degıl, bi kısım cumhuriyet nedir laiklik nedir biliyor, bir kısım bilmiyor. Peki , bilmeyenler dediklerin uzaydan geldiler , bilenler burda doğdular yani , ondan böyle bir fark var. İnsanların seçimlerine saygısı olmayan , fikirlerine inançlarına saygısı olmayan kesimler. Kendi iktidarlarının sona ericeğini görenler ellerinden geleni yapıyor ve yapacaklar. Ama bu sondu bence. Bundan sonra daha farklı olucak , kendi oyunlarına kendileri gelmiş olucaklar. ne seçimi ne saygısı kardeşim. %47 lik oyun sence % kaçı kömürle, bak benimde eşim türbanlı durumlarıyla alındı ? ? ?
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 uzaydan falan gelmedıler? bişey bilmek doğuştan gelmez. büyüdüğü yerdeki çevre faktörü, okudukları, arkadaşları, yaşadıkları sayesinde karakteri şekillenir. karakterine göre ilgi alanları şekillenir. burada laf dalaşına girmekle, fikir tartışmakla da değişmez yıllar sonunda şekillenmiş düşünceler. sen hala inancına karışmak falanlı yorumlar atıosun, demokrasi ile aynı cumlelerde. laik bir meclis içerisinde ''cami'' lafı bile geçmemelidir. en basitinden bilinen bi örnek vereyım fransa da devlet adamlarının ibadet yerlerine resmi kimlik ve araçlarla gitmeleri bile haklarında soruşturma açılmaları için sebeptir. bu ağır bi laikliktir. bizde bu kadar geniş olmasına rağmen bu kadar sınırları zorlanıyor. o meclistekilerin dinsel görüşlerini bilmememiz lazım hatta, ama sağolsunlar bi mecliste namaz kılmadıkları kaldı.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bu arada iş inanılmaz karışık. Aynı zamanda şu anda Yargıtay Başsavcısıda suç işlemekte.Çünkü cumhurbaşkanına davayı ancak Cumhurbaşkanı vatan haini ilan edilirse olabilir. Ayrıca ben piyasayı inanılmaz merak ediyorum.Ptesi bambaşka birgüne uyanıcaz. Bu arada MHP anayasayı değiştirmek için Meclise önerge sunacak.Parti kapatmayı tamamen kaldırmaya çalışıcak. Mhp de sapıttı
Haplo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Zaten Akp kapatılırsa son dönemdeki duruşundan dolayı MHP'ye kayar oylar. Hazır elimizi sürmüşken MHP'yide kapatalım.
belmondo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 akp hadi devleti iran gibi yapma dalgalarından doplayı millet çekinişyor. da mho nin neyinden çekiniyorsunuz. not: öğrenmek için soruyporum
Vanity Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ekmek said: Joker said: Ekmek said: Joker said: referandum'da %90 gibi bi kararla bence herşey kabul edilmeli. (%10 gibi bi hata payı bırakılabilir, zira mecliste bile böyle bu oranda baraj var.) %90 şeriat gelcek derse gelmeli. bence doğru olan bu. Yanlış. Lamı cimi sencesi bencesi yok 72 milyon kişi olarak irana gidebilirsiniz. gidebilirsiniz ne alaka? ben oy'umu şeriattan yana kullanırım dedim mi? gidebilirler demen gerekiyordu sanırım. Kullanırım değil kullanmışsın zaten zamanında. hadi birader git dota oyna sen.
Breedan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Voys said: uzaydan falan gelmedıler? bişey bilmek doğuştan gelmez. büyüdüğü yerdeki çevre faktörü, okudukları, arkadaşları, yaşadıkları sayesinde karakteri şekillenir. karakterine göre ilgi alanları şekillenir. burada laf dalaşına girmekle, fikir tartışmakla da değişmez yıllar sonunda şekillenmiş düşünceler. sen hala inancına karışmak falanlı yorumlar atıosun, demokrasi ile aynı cumlelerde. laik bir meclis içerisinde ''cami'' lafı bile geçmemelidir. en basitinden bilinen bi örnek vereyım fransa da devlet adamlarının ibadet yerlerine resmi kimlik ve araçlarla gitmeleri bile haklarında soruşturma açılmaları için sebeptir. bu ağır bi laikliktir. bizde bu kadar geniş olmasına rağmen bu kadar sınırları zorlanıyor. o meclistekilerin dinsel görüşlerini bilmememiz lazım hatta, ama sağolsunlar bi mecliste namaz kılmadıkları kaldı. e siz hakediyosnuz abi şeriatı bilmem neyi
Juzzam Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 @Exodus Ekonominin dış fonlara bağımlı hale getirilmesinde iktidarın hiç suçu yok diyorsun yani. Üretimi destekleyen ekonomi modeli yerine sıcak paraya dayalı ekonomi, dış borçla büyüyen cari açık, para kazanan kurumların özelleştirilip elimizdeki nakitin de bitirilmesi, konusunda iktidarın hiçbir sorumluluğu yok diyorsun. Yazımda küresel piyasalardaki krizin sorumlusu olarak akp yi göstermediğim halde öyle demişim gibi cevap vermişsin. Yanlış ekonomi politikaları yüzünden iktidarın ekonomimizi dış hareketlere karşı savunmasız ve zayıf bıraktığını düşünüyorum. Bunu da belirtmiş olayım. Ayrıca gösterdiğin multiendekste tepe noktalarda yüksek seyrederken düşüşün başlamasıyla en fazla dip noktalarda gezen de gene imkb. Ab konusunda ise haklı olabilirsin, o konuda iktidara haksızlık yapmış olabilirim(ayrıca durdu demedim "durma noktasına geldi" "mehter adımları ile gidiyor" ibarelerini kullandım) ama gene de bunu zaman gösterecek.
Öne çıkan mesajlar