Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 neden ki? girne'de deniz var hem. (mağusa'da yok sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 O bakımdan deil kıbrısı sevmiom ben gerçi kim sevioki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben seviyorum. Ankara cehenneminden kurtuluş oluyor en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bi an cok heyecanlandim savas cikti diyede gecti sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bone said: o değil de yarın yağmur yağar mı acaba.. şuan uyandım pencereyi açtım ve eşşek gibi sıcak bir gün bizi bekliyor bone. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hehe kıbrıs hava durum topiği olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bugün Lefkoşa da sıcak hava. Hafif esen denizden çıkmış soğuk hava serinletiyor insanı. Keşke hep böyle olsa. Lefkoşada niye deniz yok ya :S Olsun bandabulya var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Madcat said: şuan uyandım pencereyi açtım ve eşşek gibi sıcak bir gün bizi bekliyor bone. :=) çok pis hasta edecek bir hava var. bir gün soğuk, öteki gün fırtına, sonra güneş, sonra yine soğuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 kibris hayatimda gordugum en rezil yer. gidersen anca yazin tatile gidilir,o da ancak girne'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 saol kardeş,okuma aşkı işte naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 rüzgarı bulmuşlar da bunuyolar. sıcaklar başlasın da göreyim sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Dün drag yarışlarına gittim. Yüzüm kıpkırmızı geldim. Yanıyorum. Sıcak suyla duş alamıyorum. Yanıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Madcat said: saol kardeş,okuma aşkı işte naparsın? umarim ydu'de degilsindir,yoksa akli dengeni kaybedebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar