SmBg Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Evet elinde Hg2 verdatasaı olan varmı? Yada hala biryerden indirme imkanım varmı? Aylardır arıyorum ama bir sonuc yok bulamadım ( Hata yılar :) ) Bendeki yedeyi diskimin Fat'i uctuğu için gitti :( Elinde olan varsa yada nerden indire bileceyimi bilen varsa bana yardımcı ola bilirse çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmBg Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ne ne istediğini anladım nede mesajda yazdığın durumu, umarım hayırlısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ne ne istediğini anladım nede mesajda yazdığın durumu, umarım hayırlısı olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ~10 format önce vardı eski bilgisarımda ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 garbagela alakası nedir baboli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmBg Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesajımın buraya taşınma sebebini anlamış deyilim ? Neyin diyeri burası Uo ile scp ile ilgili olan bir konu ordan buraya alakasız bir yere neden taşındı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kendin ne güzel diyosun, script ile alakalı bir bölüme sen gidip başkalarına ait olan dosyaları sömürüp kullanıcam nerden indirebilirim diye data dosyalarını istersen o bölümle alakası olmaz :) patide onunla ilgili bir bölüm de yok, ben de garbage'a attım. silsem yenisini açıyosunuz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 istediğin şeyi aldıktan sonra bir daha gelmeyeceksin değil mi bu foruma? hepiniz aynısınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ne ore du virtue ore mu vardı böyle mavili falan giyen geçince yanından herkes pk kesiliyordu kaparim umuduyla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Hardgamer'ın 3 adamı varde Mr.Caravela Mavi Israphel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmBg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 thelegbra said: kendin ne güzel diyosun, script ile alakalı bir bölüme sen gidip başkalarına ait olan dosyaları sömürüp kullanıcam nerden indirebilirim diye data dosyalarını istersen o bölümle alakası olmaz :) patide onunla ilgili bir bölüm de yok, ben de garbage'a attım. silsem yenisini açıyosunuz çünkü. Baskasına ait dediğin dosyadan kastın nedir sömürmek nedir bir açıklarmısın Hg2 verdatası kastediyorson o bir kere Hg falan ayit deyil ne kadardır bu işlerdesin bilmiyorum ama bu konu tamamen scp ile alakalıdır ve paticik te bu konunun tek acılacak olan yerde orasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmBg Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ardeth said: istediğin şeyi aldıktan sonra bir daha gelmeyeceksin değil mi bu foruma? hepiniz aynısınız sdf Evet bundan sonra bu raya gelmeyeceyim. Paticik ben uramayalı çok küstah bir yer olmuş çıkmış. Eski günleri bir yad edeyiğ dedim ama ne mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 astalavista bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar