Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 muahaha gage vakası benim bahsettiim şeymiş yav, yanlış hatırlıyomuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 adamin içinde varmiş direk. dışa vurmak icin bahane olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 öle çarpıcak arabaya kurban olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 frontal lob değil prefrontal cortex hasarında kişilik değişilikleri gibi bulgular olur (bknz: gage) keşke haberde daha çok bilgi olsaydı merak ettim acaip ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Warhero said: 1.7 milyon sterlin x2.5 = 4.25 milyon ytl 4.25 milyon yt x1000000 = 4.25 trilyon tl. parayı veren adam trilyarder mi şimdi? ne iş yapıyormuş bu eleman, biz de başlayalım. yok trilyoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 o araba nerde bide bana çarpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 töbe yaav bana araba çarptı ilk duruşmada 8/8 suçlusun dediler işe bak =) sonra itiraz ettik 2 sene sürdü. suçum geri çekildi. bişe olduğu yok. uğraşamicam dedim bıraktım. üstüne bide yara izlerimle kaldım. tazminat falan türkiyede hikaye oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kitana said: ARKADAŞI BALGAM ATTI SAĞIR OLDU. Arkadaşının balgamı sonucu sağır olan çocuk 425 milyon sterlin tazminat aldı. "mermi gibiydi" silah patlaması sonucu mermi sesine benzetilen balgam atışı sırasında çıkan ses mahalle tarafından duyuldu. edit: canım sıkıldı asd edit nerde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar