Slat Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bazı gece programları vardır hani üstte parça çalar, allta milletin yolladığı mesajlar gösterilir.. Orda Koşun brit mezarı pklar bastı mesajını görünce çok gülmüştüm :) Dial up la iken laga girdi mi: LAGGGGGGGHHHH ASDASFASDFAS yazmayı çok severdim.. Veya save atılırken SAVE ZUZUZUZUU gibi.. Dial up ile giant kesmek ne sinirdi be.. Laga girdiğin zaman giant ile aramdaki mesafeyi hesaplardım ölmeden çıkabilirmiyim diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ShadowFury said: "buy bank guards" diye bi macro vardı herkeste, paso flood geçiyolardı, ben de hep merak ediyodum bu kadar insan banka güvenliği satın alıp naapçak diye. Hahhahahahahah evet aynısını yaşamıştım,Origin Systems INC,may you rest in peace.(okursanız kafiyeli de olur hem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Krmz said: -abi, bi recalluk versene? rikolluk pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben de bir metin-ali-feyyaz üçlüsünü bir de uus sanct-flam sanct-rel sanct üçlüsünü bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ölmek üzere olan atına atsın biri poison. Geri ata bin . At ölsün atın öldüğü yerden uzaklaş geri dön. At canlanmış olsun 0_o . kas şimdi poison . Efsane bug tır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bi de sacar komutu vardı bankadan parayı hep onla çekerdim daha kolay oluyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kablo.net'in ateş pahası olduğu dönemlerde,İstanbul'dan bir eleman için sana char kasarım,itemda veririm ama modem paramı ve bağlantı ilk ücretimi öde demiştim.Kabul etmişti,edit itemları dayadık çocuğa account'ı yandı sanırım =].Ama bi tek modem koparabilmiştim,sene 2001 @Nbl =].Bu gibi enstantaneler yüzünden ticari bir anısı var Uo'nun bende...Ama Snn ve Horselords'lara giriştğimiz O/C günlerini unutmam.Güzeldi bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 sanane'de kankardeşler guildindeyken ben, Eşkiya ve Dark die iki eleman vardı, baş düşmanlardı guildin. Günde fix kapışırdık bi kere hatta ünlüydük bunlarla biz baya. halbuki tek olayımız potion bug'ı kullanmamızdı :D bizim guild + bu iki kişi dışında potion bug'ı yapan kimse yoktu. Birbirimizi asla kesemezdik, ama birbirimiz dışında bizi kesenlerde anca clientımız çökerse keserlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 potion dedimde, F1 Lastobject Lasttarget *double click to explotion potion* F2 Targetnext F1 basılı tut. Köprü'de hele tanıdık biriyse, 2-3 tur koşuodu 1*0591* adam arasında. 1*0591* adet expo patlıodu aynı anda. hatta hatta bought pack llama. 125 explotion potion'ı doldur. DROP ALL *kabooom* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Jandarma Asayiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Voys said: potion dedimde, F1 Lastobject Lasttarget *double click to explotion potion* F2 Targetnext F1 basılı tut. kimden duymuşsun bilmiyorum da sallıyon kankut. yaşamadıgın belli o olayları. çantanın köşesine 0.1 alchemy ile yapılan lesser exp.'ler dizilirdi. paralyze scroll'u ile an ex por atılırdı. sonra çantanın köşesindeki zilyon lesser explosion'a odaklanılır sürekli tıklanır bi yandan last target'a abanılırdı. hey yavrum hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 öyle değil fistan. bi taneye tıklayıp basıosun, lastobject lasttarget'a basılı tutuosun. senın dedıgın gıbıde vardır bılmıyorumda böyleydi benım/bizim yaptıgımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 denyolatör bi potiona tıklayıp last target'la atınca sonra last object e tıklarsan gidip başka potion'ı mı seçer? mecbur tıklıyoduk tek tek potionlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 nebulanın ilk zamanları vardı fistanın dedigi şey hayal mayel hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 işte bug oydu zaten. attıgın zaman patlayana kadar goruodu o potion'ı. 3 2 1 derken basılı tuttugun kadar potion dızılıodu adamın altına. koşarsa da arkasında potion çizgisi oluşuodu. o çizgideki herkes patlıodu. biz lesserda degıl direk greater kullanıoduk. onu bunu geçte sana managerzone da attıgım mesajı cevaplasana sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 abi bende 5 yıldır falan oynamıyorum hala aklımda :) silinmicek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar