_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 beynimden silinsin istiyorum artık 5 senedir uo oynamıyorum hala hatırlıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 mandrake'in a sı e olmuş bile. yavaş yavaş silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 in nox atardık nightshade ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 garlic sulphurous ash ginseng nightshade spiders silk de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 30 dan 40 a mage vas flamla kasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 mandrake black pearl blood moss evet buldum recall büyüsü!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -abi, bi recalluk versene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 benimi cagirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 in lor pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 pazara gate plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 vas rel por Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kal ort por Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 KÖPRÜDE PK VAR KOŞUN (pk ların ajanı) HADİ BEYLER HURAAA you are dead pk lideri: yine geldi enayiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Brit mezarı pklar bastı kosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gm mage ve thief ile +12 katanalı warlock arasında britte geçen konusma: -Thief/Mage(Mage gözüküor stealing 99.5) abi bi in lor atsan.(Bu sırada eldeki katana last target a alınır.) -Warlock:Ok atıyım -in lor-- -Thief:Çalar bankaya atar,zaten fark edilmedi skill. -Warlock(5 sn sonra): ne oluo lan..hass.. off lan (ne diceni bilemez.) Issız bir adaya düşsen yanına alıcağın 3 şey Mandrake,Black Pearl,Blood Moss. Uo ne geyik oyundu ya..Daha yapamadılar onun gibi bi tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 en azından dot dot moar dots yoktu onlarda :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help ! Minocu pklar bastı help Lordum pklar kesti 1k plz Lordum pklar kesti 1k plz Lordum pklar kesti 1k plz Lordum pklar kesti 1k plz Lordum pklar kesti 1k plzLordum pklar kesti 1k plz Lordum pklar kesti 1k plzLordum pklar kesti 1k plzLordum pklar kesti 1k plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bi gün birisi akıl edecek, bütün itemların özelliksiz olduğu ve oyunda at ile recall un olmadığı bi server açacak. o gün başlayacağım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fly said: en azından dot dot moar dots yoktu onlarda :(((((((((( nuff said :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Voys said: bi gün birisi akıl edecek, bütün itemların özelliksiz olduğu ve oyunda at ile recall un olmadığı bi server açacak. o gün başlayacağım tekrar. itemlerin özelliksiz olması eyvallah ama at ve recall olmazsa olmaz yani o kadar yol yürünmez,ömürüm ile zorum yok şahsi fikrim tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 at niye olmasın be, okadar da yerleşik hayat bayar yani, at lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 şu sıralar millet 1k deil fazla mage robe varmı diye bagırıyo?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Voys said: bi gün birisi akıl edecek, bütün itemların özelliksiz olduğu ve oyunda at ile recall un olmadığı bi server açacak. o gün başlayacağım tekrar. hacı senin için açcam o serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 5k ya takla atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar