odiflame Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 wow oturmuş bir sistem ve ne yazıkki çıkan oyunların bir çoğu bu sisteme benziyor.lotroda wow sisteminde idi, aoc de öyle olacaksa elden ne gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 iide karakter yaratma ekranı aynı? bu sadece karakter seçme ekranı ki değişmesi gerekiyordu...eskiden ya karakterlerin kafası kesik bir biçimde duruyordu yada boş bir taht odası görüyorduk.Karakter yaratma ekranını değiştiremezler başlangıc questleri hep oraya bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 karakter yaratmada ne degisti simdi ? karakter secme ekranı da guzel geldi bana, ne kadar farklı bisiy olabilir ki wow dan zaten, her oyunda boyle =)... bir de oyun cıktıgından beri neler iptal oldu, yazan bir site falan var mı =) ? bar fight duruyo mu mesela ? crafting ne alemde falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ne yazıkki iptal olanlara dair bir site yok karakter yaratma ekranında hiçbirşey değişmedi aynı duruyor dediğim gibi karakter seçme ekranı adam edildi bunun yanında aoc staffı bazı şeyleri cok geç duyuruyor 3-4gün önce 4gblık patchı cıkardı hala patch notelar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 karakter yaratma ekranı en başta söyleydi : bir demo ile basliyor aquilonia flag ship bizim köle olarak bulunduğumuz gemiye saldırıyor , ve sonra bize female/male seklinde bir secim ekranı kalıyordu. secimimizi yaptıktan sonra karakterin kaşını gözünü ayarlıyor ve sahile vurmuş olan gemiden aldığımız bir kütük ile oyuna basliyorduk kısacası lvl 1 player oluyorduk destiny questleri sayesinde kendi kişiliğimize şekil veriyorduk. önceki değişiklik ile oyunun ilk kısmında female/male seciminden sonra soldier/rogue/mage/priest secimi de yapar olmaya baslamistik sonra bunlara alt kırımları seçimini de eklediler. yaratılmış karakter ekranınıda bu hale getirmişler sanırım. buram buram oyuncu kaybetme/kazanma endişesi kokan hareketler bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ilk hali iyimiş.tabula rasa da görmüştüm.kendin sıfır bir asker olarak başlıyordun sonra istediğin eğitmene giderek classını şekillendiriyordun.direk başlamak pek iyi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 videodaki karakter secme ekrani, karakter yaratma ekraninda fark yok gene gemide yaratiyorsunuz, sadece gemiye giden kamera sahnesi yok zaten anlami yoktu, simdi karakter yarattiktan sonra geminin batisi cigliklar vs seslendirmeler seklinde geliyor. eskisinden cok daha iyi ve kaliteli, ayrica karakter secme ekranida cok daha basarili. oyunun son general beta versiyonu oldukca basarili geldi bana, su ana kadar hersey boromboktu ama su son versionla conan kendine geldi diyebilirim. hersey cok daha iyi... wow ile alakasida yok. alakasi olsada wow kotu bir oyun degil zaten. grafikler sesler muzikler muthis, aksiyon sistemine alisirsaniz hosunuza gidecektir , alisamazsaniz ve ttnet izin vermezse iskence olur conan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bugun yeniden 4gblık update geldi lol age of patches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 E yuh ya , ben bıraktım zaten, yeter artık tech betalarda rezil olduğumuz. Gittikçe kötüye gidiyor, son seferde 25 dakika ya oynadım ya oynayamadım. 5gb a yakın patch vesaire çektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 abi durmadan patch cıkıyorsa niye kotuye gitsin ki oyun, bir seyler duzeliyor demektir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yani, patchlemeseler daha kötü ya.lotroda oyun piyasaya çıktıktan sonra bile 1 sene içinde okadar cok patch cıktı ki, hatta bedava bir kaç bölüm ekleyip expansion bile dediler.mesela örnek book 10 ve 11 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar