Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GF2MX400 vs GFX 5200 ...


The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

dogru mu yazdım bılmıyom ...
bende GF2MX400 var 2 ay sonra muhtemelen askere gıtmre durumum var bu yuzden cok pahalı bır kart almak ıstemıyorum ...
bılgısayar donanımsal olarak ıyı sadece ekran kartı kotu ...
sımdı Deus Ex 2 gıbı yenı oyunlar "pixel shader 1.1" gibi bir olayları var ...
bunu gf5 ler saglıyormus ...
ucuz yollu halletmeyı dusunuyorum ...
ama gf5 5200 lerın mx teknolojı devamı oldugunu cok da ıyı olmadıklarını da bılıyorum amma velakın işe yararmı ?
kısaca GF2MX400 dan GF5 5200 e gecmek bana cok ıyı olmasada hissedecegim bir performans artısı saglarmı ...[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda elimde 5 tane çalışan geforce fx 5200 var, ve performansı çok yüksek gerçekten.. çalıştırmadığı veya kötü performans gösterdiği bir program veya oyun görmedim.. fakat şunu diyebilirim ki 129mb lık bir kartın üstüne 256 ile çalışacak bir oyun için bayağı beklememiz gerek diye düşünüyorum :) kafanı fazla yorma, al gitsin :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekki bu gfx5200 ler ne kadar idare eder. 6 ay sonra oyunlar 5200 desteklememeye başlamasın ![signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 01 February 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
Fx5200 Ama Marka Nedir ?
Benimki Asus Magic V9520 sanırım en iyisi bu olsa gerek FX5200lerin ?


evet, hem ucuz hem kaliteli.. bendede bundan var :) ama prince of persia sands of time'ı gördükten sonra korktum gerçekten, çıkacak oyunlar ne isteyecek diye..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun delisi, nasilsa parami babam oduyor gencliginin temel politikasi zaten Fiyat/Performans egrisi degil, Fiyat egrisidir direk. Gayet normal, turkuz..

Benim FX5200 Leadtek`indi.. Gayet memnunum.. NFSU yu falan takilmadan rahat rahat oynuyorum, hatta yok Motion Blur, yok zartla zurtla.. Ama oyunlarla cok da fazla ilgim olmadigi icin, yeni nesil oyunlara nasil bir tepki verir bilemiyorum.

Yeni nesil oyunlari oynayacagim diye de 200-300$ vermem bir karta.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyuncuya göre tavsiye veriyoruz, işlemciye ona buna boş yere para verileceğine ekran kartına yatırım yapmak daha iyi. Modası geçiyor ama kullanıyorsun. Yok arasıra oyun oynuyorum, genelde internete takılır, film izler, müzik dinler, office programları kullanırım diyorsan fx5200 al. Paran olsa radeon 9600 pro lardan al derim.(Gerçi bende yeni nesil çıkacak fiyatlar düşecek beklemesindeyim(6aydır bekliyorum:))).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...