katliamci Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Beyler recount'ı tek tusa atayip istedigimiz zaman o tusla show/hide edebilme gibi bi luksumuz var mi? Bir de rogue icin combatta olmazsa olmaz addonlari siralayabilir misiniz?Simdiden tesekkuru borc bilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 /recount show kullanıyorum çok zor değil tuş hiç denemedim. Omen threatmeter Recount ya da assessment dmgmeter için iyidir hitini missini görmek için. Bir de discodicer kullanıyorum snd ve rupture ı görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Fubar kurarsan, fubarda ikonu olur recount'un. Mouse la istedigin zaman acar kaparsin temiz bi sekilde. Yada yukaridaki denilen yontemi kullanacan macro yapip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 macro yap madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 omen dışında hiçbişey lazım değil bence edit: rogue için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Stunwatch Energywatch Omen Yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Slicer, Omen, NECB, Recount, RogueFocus, BigWigs (standart zaten) kullanıyorum Rogue olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ben direk recount/grid/omen vs hepsini tek macro tuşuna koydum basıp hepsini birden açıyorum en rahatı öyle geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 alayi ace addon dolayisiyla fubar kullanin, hepsinin fubar plugin i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 swstats daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dunpeal said: swstats daha iyi recountu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://www.curse.com/downloads/details/8877/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 abi recount bırakmamın tek sebebi bi versiyonundan sonra olmuştu sanırım 100mb ve ustu bi memory yiyodu. daha sonra onu duzelttiler mi bilmiyorum oyunu acaip kastırıyodu o yuzden kullanmayı bıraktım recount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 resetlemezsen yer tabi, günler öncesinin raidinidahi tutuyor. şu anki versiyon her yeni grupta resetliyor kendini eğer istersen. 30mb ı geçtiğini görmedim ki o da 2-3 raid üst üste birikirse falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar