Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oyuna başladım .okta zevkli cok guzel nostalji oldu ozlemişim gerçekten fakat servers test aşamasından çıktıktan sonra karakterler gitcekse hiç başlamıyım diyorum karakterin gitceğini bile bile oynayamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 server 06 dan beri testde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ark'dan cd'leri aldım kuruyorumda, soriyim dedim jump to lightspeed aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hayır değil guilddekilerin dediklerine göre 6 ay daha bu server devam edecekmiş yani oynayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ne 6 ayı daha çok devam ederi. Deed lerin gelmesi bir iki ayı bulur. o geldi jump the light speed i yapacaklar. o da 3-5 ayı bulur en az. karakterleri çöpe mi atacağız shewky !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oyunu dün gece kurdum, update falan derken 12 oldu uyudum bende. sabah girmeyi denedim fakat server seçtikten sonra connecting diyip kaldı oyun. önceki sayfalarda bi arkadaş "oyunu kapatıp açınca düzeliyor" demiş fakat bi düzelme olmadı bende. server kapalı mıydı sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dogru download'ı kurduguna eminmisin cunku ben daha bulamadım düzgün download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 "swg pre cu" diye bişeydi benim indirdiğim. 3 tane iso ve bi sürü patch setupı çıktı içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 guernica said: oyunu dün gece kurdum, update falan derken 12 oldu uyudum bende. sabah girmeyi denedim fakat server seçtikten sonra connecting diyip kaldı oyun. önceki sayfalarda bi arkadaş "oyunu kapatıp açınca düzeliyor" demiş fakat bi düzelme olmadı bende. server kapalı mıydı sabah? swg-emu nun sitesine girin sol altta offline-online diye yazıyor. anlık değişebiliyor kimi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.swgemu.com/forums/irc.php burdan irc'e girin , channels'a girin ordan status'a girin kaç saattir online/offline kaç kişi var görebilirsiniz şuan: Current TC status is OFFLINE for 11mins 2secs There is no known amount of time it will be down. Please /join #test for server status information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Masticore said: dogru download'ı kurduguna eminmisin cunku ben daha bulamadım düzgün download http://isohunt.com/torrent_details/91795529/swg?tab=summary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 olm oth. herkes burda sen nerdesin !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sitesi göçmüş galiba şimdi ne yapmam gerek oynamak icin oyunu cektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 swg emunun siteden launcher çekip çalıştırıyosun. progrma bi update yapıyor 1gb civarında. sonra hesap açıp oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 beh.. site göcük serverlar acıkmı şuan ? Açıksa biri launcher'ı upload edebilirmi biyere 2-3 mb bişeyse söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 client'i cektim. herşey client sayfasında yazdıgı gibi tıklı. İnstall dedim. File already exist overwrite hede hödö yazdi... 7-8 kere yes dedim bitti. 48 mb bi dosyaydi client Ama böyle 1 gb patch fln yapmadı. üçbeş dosya değiştirdi sadece. Belki oyun icinden patch yapar dedim. Swgemu exe'ye de basıyorum hata verip kapatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 -Deno- said: 1- Eski Swg'yi yüklüyorsun. Sadece yükle, patch falan yapmayacaksın. Oyunu yüklüyorsun sadece. 2- www.swgemu.com sitesine register oluyorsun. Yalnız register bölümünü bulmak biraz zahmetli, ana sayfaya koymamış nedense adamlar. Şey yapmıştım ben zamanında, IRC chat'e girerken password istiyor, kayıtlı değilsen gel register ol diye altta seçenek var. oradan girmiştim ben. buradan kendine account yaratıyorsun. 3- Launchpad Enhanced diye SWG Emu'nun kendine has bir launchpad ve clientı var. Bunu indiriyorsun. Ya google yap, ya swgservers.com'dan bul, ya da swgemu.com'da downloads bölümünü bulabilirsen (!) oradan indir. 4- Launchpad Enhanced yüklenince onu açıyorsun, eğer update yapmıyorsa ki genelde yapmıyor, Full Scan'e basıyorsun. O zaman update başlıyor. 1.1 gb'lık falan bir update'i var. O bitince giriyorsun oyuna. Eski SWG'den farklı olarak account ve password'u oyuna girince yazıyorsun. Gerisi aynı işte, karakter yarat, başlangıç mesleği seç. Boş bir odada başlıyorsun oyuna, sadece Travel Terminal var bir tane içinde odanın. Ona tıklayıp başlamak istediğin gezegene ve bölgeye gidiyorsun. Theed ya da Corellia'yı öneririm, Tattooine de olur. Dün ben Coronette takıldım eski günler hatrına, Cantina baya bir dolu. Theed çok garip bir şekilde boştu. Ya da Theed'in cantinası doluydu ama ben gitmediğim için görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 full scan fln yoktu ben galiba eski bir client'ı cekmişim forumdan bulduydum. Neyse sonradan buldum dediğiniz seyi download ettim. Sacma hatalar verdi 2-3 kere tıkladım yanıt vermedi sonra son dememde girdi interface fln yazdı devam'a bastım yine kapandı yine girdim bu sefer cekti interface'i full scan fln. oldugu bir menü cıktı. bakalım oyun biraz mimli gibi geldi bana şu install'dan inş. çalışır patch'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 maxrep said: olm oth. herkes burda sen nerdesin !?! ben buralardayım okuyorum falan, ama oyuna girmiyorum hatta sildim oyunu. persembe bitsin finallerim o zaman giricem tekrar, zaten karakterim brawler 2-1-0-0 dı en son bya bi oynamam gerekicek size yetisene kadar =) bekleyin bari beni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Current Status gibi oyunda neler eksik bir ozetler misiniz ? * her skill eklenmis durumda mi yani bir nevi her sinif var mi ? * craft ne durumda * ev kurma , deed ler, factory vs ler var mi ? vb vb, ufacik bir ozet lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 her skill ekli craft durumu tamamen var sadece ev fabrika dikemiyosun o da önceden vardı bi bug buldular 1 aya düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben biraz takıldımda yardım olmadan hiçbir şey yapamazsın bu oyunda. Menüler,ayarlar bile bir acayip. Deno'ya denk geldim sordum gösterdi bir kaç ayarı yoksa yerimden kımıldıyamıyordum. Kısacası çok karışık questler bile bi acayip. İlk aldıgım quest'te x bölgesine gidince 10 mob ışınlandı ve aynı anda saldırdı üstüme. 1 ton'da yol gittim ulaşmak için. Yeni başlayanlara göre değil pek. Paticik'te de pek bir olusum göremedim. Mesela Trandoshan ırk brawler class açtım. takılıyordum 1-2 kişi buldum. Güldüler noobsun heralde diye. Brawler gitmez o ırk'a dediler. Bir guilde yok yol gösterende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de yüklüyorum ulan amma gaza getirdiniz. lakin hiç bir şey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bunun rehberi falan yok mu abicim şöyle?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ulas banaD: cok zor gelir ama hiç bilmeden simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar