glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Evet efendim konumuz Epicurus'un yaşam ve ölüm üzerine düşünceleri, "pleasure as the motive" tezive son olarakta Epicurus'un felsefesinin genel eleştirisi. Teslim cuma bu gece başladım tabiki. DELİRİCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ahah ben de oyun oynuyorum neyse baydım yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Tam sana last.fmden yatsana laaaan diye shout atıyordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kendime uygun şarkı buldum şuan bilgisayarda; Steve Vai ft. Frank Zappa - Fuck Yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ulan bütün gün vır vır konuşursunuz şurda iki daraldım herkes uyuyormu ne bu be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Abv çok pismiş, internetten hazır bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar