Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumar


Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

KO içinde bulunan item upgrade sistemi MAGIC ANVIL;
bildiğin rulet lan. ayrıl git başımdan kurtarın beni. basıyorum seviniyorum, yanıyor üzülüyorum. bağlandım 1 haftadır başından kalkamıyorum. 17 gb param bir ara 14 e düştü sonra 23 e cıktı.şimdi 20 de sabitlemiş bulunuyorum. acayip alışkanlık oldu. 1 el daha atayım maksadıyla 1 item daha basıyorum, 1 daha 1 daha arkası gelmiyor.

oyunda resmen kumar aletleri var. ne o öyle chaotic genarator f6 basıyorsun unique, stop yapıyorsun weapon enchant scroll.

benim bu knight online oynadığım süre içerisinde kararlılıkla magic anvil, chaotic genarator tarzı kumar aletlerinden uzak durmam lazım. napmam lazım? çünkü biliyorum kumarın sonu kötü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha nerdeyse 1 hafta olmuş ama ben non stop kumara devam.

efem bu olaydan sonra 21.5 gb ye cıktım tekrardan. daha sonra değişik renkte fragmentleri görünce bunlardan kesin unique çıkar umuduyla saldırdım. evet 1 de 1 foverin cıktı. ondan kazandıgım parayı geri fragmente yatırıp battım. 15gb küsür para kaldı. küsürüyle fragment alayım kırayım dedim son ama bir daha kumara bulaşmayacaktım. ama o da nedir ? holy animor çıktı. üstüne 2 tanede warrior shel +7 bastım. hoppppp kumara geri dönmüş buldum kendimi. geceden beri çeşit çeşit fragment+ upgrade işlerine girmişken holy animoru +6 ya bastım. onun verdiği sevinçle 2 fragment daha aldım. lugias çıktı, onuda +6 ya basıp 9 gb ye sattım. şimdi fragment ve upgrade e devam.

ana fikir : kumardan uzak durun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kumarı yaf
dupe'lasana itemleri
biz + bascağımız itemden en az 100tane dupeliyoduk sonra hepsini basıyorduk
illa bitanesi son raddeye ulaşıyodu +17miydi neydi artık hatirlamiom.
bide yanına bi taş kouyuyodun onların 3 tane fln efsaneye göre o taşlardan koyunca yanma şansı azalıyormuş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...