Metakuso Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Evet antremandan sonra acıkmak normal biliyorum ama, ben abartı acıkıyorum ya. Böyle midem sırtıma yapışıyo gibi hissediyorum. Önüme koysalar komple deve falan yerim gibi oluyor. Günde 1 kilodan fazla et tüketmeye başladım. Vücuda zarar ayrı, bütçeye de koyuyor çok kötü. napıcam ne edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 antrenmandan sonra acıkmak normalse ben anormalim. çünkü yoğun bi antrenman sonrası 1 saat birşey yiyemem anca bişiler içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 iyice dandiğim ben o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Normaldir efenim. Bol bol KH tüketiniz. Ayrıca sıvı tüketimine de önem gösteriniz. =) Makarna, pilav, tavuk ve su en iyi dostlarınız olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 pilav ve tavuk düşmanım olacaklar bu gidişle. soyumuzu tükettin lan diyecekler asd. saol athlet rahatladım baya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 antremandan 1-2 saat sora bende acıkıyorum ama hemen yiyemem kusarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Alnınızın teriyle -elinizin hamuru gibi oldu ama- yemeğe bulaşmayın tabii. Biraz dinlenin. Sıvı tüketin sonra girişirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 tabi canım. çıkışta 1 damacana su şart zati eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 acıkmak normal mi değil mi bilmiyorum aslında biraz da yemek yemenden ne kadar süre geçtiğine göre değişebilen bir konu bu mesela normalde sporu yemek yedikten en az 2 saat sonra yapman gerektiğini hesap edersek 2 saat de antreman sürse 4 saatte açıkmaman gerekir acıkıyorsan o sporu hiç yapma :P ama yemek + antreman toplam 6 saat ve üstü oluyorsa acıkman doğal. ayrıca eskiden ben de acıkırdım ama süreklilik içersine girince fazla açıkmıyorsun bol bol su tüketirsen hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 antreman 3.5-4 saat sürüyor. genelde 2 saat önce yiyorum. ya da 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 3.5 4 saat neyin antremanı bu yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 40 dakika koşu yapıyorum önce. sonra ağırlık. sonra yine koşuyorum falan. her gün bu şekilde. haftanın 2 günü jujutsu antremanım var. 2-2.5 saat sürüyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ya sporu o kadar salak saatlerde yapıyorum ki,biyolojik öğün saatlerime denk geliyor ne spore giderken ne de dönüşte bşi yiemiorum adam gibi.O yüzden adam gibi kahvaltıyla başlayıp güne okuldan sonra gym'e gidiyorum onunla idare ediyorum su takviyesiyle.Spordan sonra zaten duş vs derken 2-3 saate anca bşiler yiebiliorum o da normal öğünümden abartı çok olmuyor.Çok yormuyorum kendimi sanırım sporda =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 su icmelisin kesinlikle hatta eger ara verebiliyorsan arada ufak bir cikolata yada muz atabilirsin agizina... onun haricinde zaten acikman normal... ama antremandan once yiyebiliyorsan biraz makarna yiyebilirsin ve dedigim gibi olabiliyorsa arada cikolata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar