Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antreman sonrası aşırı acıkma problemi..

Metakuso

Öne çıkan mesajlar

Evet antremandan sonra acıkmak normal biliyorum ama, ben abartı acıkıyorum ya. Böyle midem sırtıma yapışıyo gibi hissediyorum. Önüme koysalar komple deve falan yerim gibi oluyor. Günde 1 kilodan fazla et tüketmeye başladım. Vücuda zarar ayrı, bütçeye de koyuyor çok kötü. napıcam ne edicem
Sosyal ağlarda paylaş

acıkmak normal mi değil mi bilmiyorum aslında biraz da yemek yemenden ne kadar süre geçtiğine göre değişebilen bir konu bu mesela normalde sporu yemek yedikten en az 2 saat sonra yapman gerektiğini hesap edersek 2 saat de antreman sürse 4 saatte açıkmaman gerekir acıkıyorsan o sporu hiç yapma :P ama yemek + antreman toplam 6 saat ve üstü oluyorsa acıkman doğal. ayrıca eskiden ben de acıkırdım ama süreklilik içersine girince fazla açıkmıyorsun bol bol su tüketirsen hele.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sporu o kadar salak saatlerde yapıyorum ki,biyolojik öğün saatlerime denk geliyor ne spore giderken ne de dönüşte bşi yiemiorum adam gibi.O yüzden adam gibi kahvaltıyla başlayıp güne okuldan sonra gym'e gidiyorum onunla idare ediyorum su takviyesiyle.Spordan sonra zaten duş vs derken 2-3 saate anca bşiler yiebiliorum o da normal öğünümden abartı çok olmuyor.Çok yormuyorum kendimi sanırım sporda =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...