Cooldragon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam Arkadaşlar. Yaşı büyük olanlar bilirler eskiden evlerde oturma odalarının duvarlarına üzerinde geyik resimleri olan ince halılar asılırdı. Ben geyik olsun diye o halıdan almak odama asmak istiyorum. İstanbulda nereden bulabileceğimi yada webten nereden sipariş verebileceğimi bilen arkadaş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 çift taraflı olanlardan var bende 200liraya vereyim ama sen ararsan enfazla 50liraya falan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bizim çarşıda 10 lira. almayanı dövüyorlar. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 benim sağımda asılı şuan. bitane de hz.isalı var da onu asmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 @ Mayhem Sizin çarşı neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar