Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Arkadaslar her basa bir turban akimindan etkilenen durex firmasi uretimini turkiyede yapacagi bir prezervatif cesidi uretimine baslamis.. Model kisaca eski modeller ile ayni ozellikleri tasiyor ancak en super noktasi.. Bas kisminda bir turban bulunmasi.. Durex firmasi CEO sunun yaptigi aciklamaya gore, bas kapatmanin moda oldugu bu gunlerde artik bizde kullanicilarimiza turbanli modelimizi sunmaktan gurur duyuyoruz demis... Chp den gelen acikla ise bunun gericilerin mahalle baskisi sonucu olusmus laiklik karsiti bir davranis oldugunu ve bu konuyu danistaya goturceklerini bildirmisler. MHP bu konudaki sessizligi surmekte karar imis... Akp cephesi ise turbanin universitelerden sonra prezervatif kutularinin icine girmesinden oldukca memnunmus... Fakat basbakanin 3 cocuk lazim yoksa kururuz demesi ile celistigi icin prezervatif firmasina tebrik karti yollamamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 terbiyesizleşme kendini komik duruma düşürüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 recall bi zaahmet uç git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dın bır yerlerine batıyor bunların , cıkarmaya calıssınlar abısı kafalarına gore bosver gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Espri çok kötü, sırf bu yüzden bile banlanmayı hak ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gerçekten ilkel varlıklarsınız insanların inançlarıyla alay edecek kadar düşüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aslında okurken başlarda bi he he dedim ama, olm burası konu dışı ya. git garbıça türbanlı pencere diye topik aç istiyosan. bi pencere muhabbetidir gidiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 benim kızdığım yer baş örtüsü değil annem de başörtülü. asıl kızdığım yer 6 yıldır uğraşılmayan türbanın yerel seçimler öncesi ne hikmet se gündeme atılması., %47 az geldi türban diyip %80 istiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 belmondo yeri değil lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Recall fazla gaz şu günlerde galiba. sakin biraz. dalga geçmek bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Durexin sahibi ben olsam yapardım böyle bişi yaparlarsa helal olsun önlerinde eğiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 mizah denilen bişi var, her zaman iyi olmasıda gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bence komik olsa bu kadar tepki çekmezdi. Bir daha ki sefere yazmadan önce 4-5 kişiye anlat gülerlerse buraya yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Niye agriniza gidiyor anlamiyorum alti ustu espri.. Sizler demokratik liberal insanlarsiniz ya bunlar sizin icin ne ki.. Ayrica turban siyasal simgedir KUTSAL BEZ PARCASIDIR filan geyiklerine hiiiiiic girmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Fikir güzel de, espri ÇOK kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Tutarsız ve kötü bir espri. Dolayısıyla mizah niyetli değil saldırı niyetli bir hareket olarak algılanabilir, ki bu da niyet okuyuculuğu değil, yanlış anlama olur olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 öeh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 insanlar birbirleri hakkında hassas olduğu konularda madem yanlış anlaşılıyor , o konu üzerinde .okunu çıkarmadan mizah ve espiri yapmaya çalışsın o zaman . ben de ona değer gösterdiği bir şeyle ilgili espiri de yaparım bir sorunum olmadığı halde. bu bahanesi olamaz. fakat bunu anlatamadık insanlara . bu başlıkta da garip bir şey yok aslında .din batıyor insanlara.olay o.aşırı hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Tabi sen dinden esittir TURBAN algiliyorsan epic failure sun der gecerim ... Allahamina binlerce kez sukur olsun muslumanim ama sizin gibi TARIKAT KUSU degilim.. Seyhimin dizi dibinde yasamiyorum.. Kafama taktigim bez parcasi ile ovunmuyorum.. Islamiyite 3 kurusluk bir bez parcasi yuzunden degersizlstirdiniz.. Rusvet sizde adam kayirma sizde harama el uzatma sizde na mahreme bakmak sizde..SIZDEN OLMAYINI YOK ETMEYE CALISMAK sizde... haksiz hukuksuz davranmak sizde.. VATANINI EMPERYALISTLERE SATMAK sizde.. Siz sadece kendinize demokratsiniz O kadar .. Bu ULKE icin KAYIPSINIZ... Siz derken turbani siyasal somge yaparlari kast ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 AGA BENDE MAGERY YOK CHIVALRY VAR OLUR MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 said: Allahamina binlerce kez sukur olsun muslumanim ama sizin gibi TARIKAT KUSU degilim.. müslümansan kuran'ın her ayetine inanıyorum demek bu . kuran'ın bir ayetini reddediyorsan değilsin müslüman . basit bu kadar. nur suresindeki malum ayeti cesitli meallerden ve din adamların bakacaksın , sonra bana sen tarikatcısın ben müslümanım ayağı çekeceksin. artist.hem terbiyesiz hem artist . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Terbiyesiz artisim ben aynen oyle.. Ben senle simdi kuranda turban vardir yoktur tartismasina girmem cunku sen her ayeti kabul etmiyorsan diye lafa giristin.. Ha ben okudugumda BASH kelimesini gormuyorum orda gogusu kapatmayi goruyorum ama dedim ya bu konuda asla tartismam... Tut ki ben haksiz olayim ALLAH sanami soracak kim musluman kim degil.. GIRMEYIN KARDESIM ALLAHLA KUL ARASINA diyoruz butun sorun bu halen ayni geyigi yapiyorsun diyorsun sen musluman degilsin RUHBAN sinifi YARATTINIZ a.q Ha vatikanda dinden aforoz eden papaz ha siz ayni kefende yargilanacaksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tamam. diğer arkadaşların gibi daha yaratıcı ol artık . daha iyi mizah yapıyorlarmış onlar. by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar