Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 böyle jimi hendrix türü müzikler arıyorum. var mı tavsiye verebilecek olan? teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://www.last.fm/music/Stevie+Ray+Vaughan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Stevie Ray Vaughan Eric Clapton Buddy Guy Richie Sambora Yavuz Çetin Led Zeppelin ZZ Top Lynrd Sknyrd .... Bu gider böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bernard allison,muhtemelen zor bulacaksın ama her bir ugrasını hakedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Madem Efes Blues Fest dedik, John Primer'ıda kesinlikle öneriyorum ardından=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Radio Moscow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bernard Allison apayrıydı ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ben John Primer'ı daha çok beğendim bikere gerçekten bu kadar blues ilk adamdı canlı izlediğim. Bernard Allison evet süper gitarist ama bence hendrix'in izinden çokda gidememiş birkere mesa boogie triple recritiferla blues olmaz :D, mantalitesi güzel ama sound çok başarılı değildi bence, daha doğrusu blues değildi, ama tabiki çok güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 tam blues olmaması daha güzeldi be =) en azından davulcuları uyuyan bi amca değildi. hem teknik açıdan daha başarılı hem de daha eğlenceliydi. zaten rock müzikle blues'u karıştırmış ve daha modern bi tarz yaratmış olması benim ilgimi çekti. yoksa John Primer'a hörmetler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar