Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kağıt faturalardan yapılmış top ile cam indirmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben de bütün a4 yutmuştum tek lokmada bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 eregorn said: gecen "dory kasiniyormu" konusunda baya laf yedim simdi burda ne dicemi sasirdim... iyimi olmus? hep itsinlar mi? bi sey oldu mu dory? bi yerin aciomu? ne dicemi sasirdim... bana nie kafa disinda bisi atilmio? ben de kişisel olarak tanımıyorum ama forumda ayarlar vererek egosunu datmin eden biri sanırım. onun dışında başka bişi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 LucifeL said: Recall06 said: offf efsane oldu bu topic bu lafla dUdE..bi şu dude lafına bi de sana acayip gıcık oluyorum nedense ya. Lucifel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar