Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yeni laptop geldi hali hazırda vista yuklu. Vistanın Wow ile ilgili bi sorunu var mı? Yoksa XP performansı ile veya çok az kayıpla oynanıyor mu? 2gb ram 2.2dual core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben vista ile sorunsuz oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bende de vista var. Sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Aynı değerler ve vistayla en düşük 30 fps oluyor, tek sorun ısınma problemi o zaman 15-20 ye kadar düşüyor, ama bunu bütün laptoplarda yaşarsın büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bende de 2k ram var performans sorunum olmadı hatta geçen portal install + wow + w3 açtım anca 1.5k ram kullandım oynanıyodu takılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Vista sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yourfreedom ile sorun yaşıyanlar olmuş.Anormal ms gibi. Ayrıca wow forumlarında görmüştüm vista ,amd işlemcilerde sorun yaratıyormuş.ilgili linkleri bulabilirsem yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar