ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam Bana sözlük ya da o tarz bir program lazım. Aradığım kelimeleri ilk harflerine göre arama yapabileceğim gibi son harflerine göre de yapabileceğim hatta için geçen kelimeye göre de yapabileceğim de olursa süper olur. Mesela: AR ile başlayan diyince ARzu ARmagan vs... AR ile Biten diyince kAR SimsAR KaramsAR vs.... içinde AR geçen aradım mı pARa KapARo kARamsAR ARtist KalamAR vs... şeklinde arama stili olsun istiyorum. Amaç ingilizce ve türkçe kelimeler aramak Aslında Yekbun diye bir Kürtçe/Türkçe sözlük bulmuştum daha önce bayağı işime yaramıştı ama vistada çalıştıramadım. VAr mı böyle program ya da sözlük vs. bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 İlk isteğini yerine getiren babylon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 wordabula? oyunus galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sostizm said: wordabula? oyunus galiba. O nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar