-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 so kiss me and smile for me, tell that you'll wait for me. hold me like you'll never let me go. cause i'm leavin' on a jet plane. dont know when i'll be back again. oh babe, i hate to go. kaldi 15 gun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 benim kıza cp yapsam kızarmısın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 askerlik felan mı nereye gidiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Okul icin gidiyorum. Yokum 3 yil en iyi ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 JD said: benim kıza cp yapsam kızarmısın ^^ Senin kız arkadaşın yok, pr0n arşivi bu alana girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bunu bi de giden sevgilinin ardından mp3 caların gerizekalı şafıl özelliği yuzunden dinlemek zorunda kalmak vardır,o da ayrı bir koyar adama ahh ahh.. Aşk engel tanımaz wissy korkma(cok guzinim ama öyle yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Wissy, WoW al ona, night elf priest açsın, concept oldu artık. Sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 şarkı janis joplin - leaving on a jetplane bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Dayı nereye gidiyorsun onuda yazsaydın keşke.. Ülkeler arası ilişki devam ettirmeye çalışmazsın umarım, duvarlar üstüne üstüne geliyor insanın.. Yeah something like that.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 O zaman sana ve senin hatuna Eagle Eye Cherry den gelsin :| Save tonight and fight the break of dawn Come tomorrow Tomorrow I'll be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Janis Joplin coverini degil orijinalini[John Denver] soyluyorum. Viyana'ya gidiyorum. Yurutmeyi deneyecegiz. Oldugu kadar. Save Tonight fenadir, aman derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ne kadar ciddi bi ilişki bu? bide senle alakası yok wish de acaba her giden bole mi dusunuyor? ortaya soruyorum. yürütmeye calıscaz diye mi gidiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Her giden `yuruturuz` diye gidiyordur. Cunku o ayrilik, uzaklik yasanmadan bilemiyor insan nelerin olacagini. 5-6 aylik bir surec belki bir iliski icin test bile olabilir ama benim durumumda farkli. Ve gercekten birlikte bir gelecek planlamiyorsan 3-4 yil uzaktaki bir sevgiliyi ozlemek, beklemek[karsilikli] cok olasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Diger yandan yilin 100 gununu yine Turkiye'de gecirecegim[Tatillerde vb. gelecegim buraya.]. Yine de zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zor evet.. biz yapamamıştık mesela =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -Wissy said: Viyana'ya gidiyorum. Aaaa gel hocam Viyana'ya yardımcı olmaya çalışırım ben sana :) Yanlız burda gece hayatı çok fena, kız arkadaşını maksimum hızda unutabilirsin.. Tabii bazı elemanlar var gece hayatına takılmayıp evde kendini paralayan, onların halleri içler acısı.. Ama burda hatunlarla tanışıp kaynaşmanın(!) Türkiye'ye nazaran 2983472087 kat kolay olduğunu görünce (ve kızların daha güzel olduğu da scientific bir fact) çok fazla tribe gireceğini sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 gizlice wissy'nin çantasına girer ve rolüne hazırlanır.. -merhaba slat ben wissy.. haydin ortama akalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 dasaaa said: -merhaba slat ben wissy.. haydin ortama akalım.. Aaa hoşgeldin wissy gel bak şurda erasmus partisi va.. Bi dakka.. Wissy small fontla yazmaz, bu olsa olsa dasaadır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 darn!!! yakalandım.. ama olm hatunlar party falan.. haydi haydi gidelim biz olm. kızlar beklemez. şuradan mı gidiyorduk? dur ters tarafa mı gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gel gel olm burdan! Ellerinde içkilerle takılan gençleri takip et yeter :) Ordan after party'ye akarız.. Sabaha karşı da metro açılınca döneriz.. Ama artık kendi evimize mi döneriz, yoksa başka bir eve mi gideriz belli olmaz yihuuu! Geyik bi yana yazın gelmeyi düşünebilirsin aslında.. Hem yazın inanılmaz güzel oluyor, Avrupa Kupası da olduğu için dünyanın her yerinden insanlar doluşcak ve baya keyifli olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 viyana güzeldir ya. dayımın ogluda orda ama o biraz dindar oldugu için cemaatler yollamıştı galiba okutmak için zeki çalışkan hede hödö diye. bol şans ii yolculuklar sana. şarkıyıda hatırlattıgın için sagol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Egleniriz tabii Slat da acikcasi party, hatunlar vb. muhabbetlerinden baydim burada. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 o hatun EX olur 3 sene nedir ya... Seni mi bekliyecek rahibe gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ne bicim konusuyorsun ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar