Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Her giden `yuruturuz` diye gidiyordur. Cunku o ayrilik, uzaklik yasanmadan bilemiyor insan nelerin olacagini. 5-6 aylik bir surec belki bir iliski icin test bile olabilir ama benim durumumda farkli. Ve gercekten birlikte bir gelecek planlamiyorsan 3-4 yil uzaktaki bir sevgiliyi ozlemek, beklemek[karsilikli] cok olasi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Viyana'ya gidiyorum.

Aaaa gel hocam Viyana'ya yardımcı olmaya çalışırım ben sana :)

Yanlız burda gece hayatı çok fena, kız arkadaşını maksimum hızda unutabilirsin.. Tabii bazı elemanlar var gece hayatına takılmayıp evde kendini paralayan, onların halleri içler acısı..

Ama burda hatunlarla tanışıp kaynaşmanın(!) Türkiye'ye nazaran 2983472087 kat kolay olduğunu görünce (ve kızların daha güzel olduğu da scientific bir fact) çok fazla tribe gireceğini sanmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gel gel olm burdan! Ellerinde içkilerle takılan gençleri takip et yeter :) Ordan after party'ye akarız.. Sabaha karşı da metro açılınca döneriz..

Ama artık kendi evimize mi döneriz, yoksa başka bir eve mi gideriz belli olmaz yihuuu!

Geyik bi yana yazın gelmeyi düşünebilirsin aslında.. Hem yazın inanılmaz güzel oluyor, Avrupa Kupası da olduğu için dünyanın her yerinden insanlar doluşcak ve baya keyifli olucak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...