dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 konuyu saptirmadan devam edebilir miyiz?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Thaumiel said: ''Evet bu başlık efsane olacak, herkes beni konuşacak'' diyorum. pardon bian sen dedin sandım şu cumleyi de ondan senin yuzunden efsane olmicak bu topik dedim
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Sintisyzer said: Thaumiel haklıdan da öte, o bir ilah. Alıntı yapacaksak düzgün yapalım. Lütfen. Abidik gubidik yollara başvurmayalım. Başvurdurtmayalım. Orada dikkat edersen öyle söylediğimin sanılmaması gerektiği söylüyorum. Yani cümleyi eksik okuyup, yorumu yanlış yapıp combat mode a geçmeyelim. Tekrar ediyorum; orada basit bir örnek verdim. Üzerine bu kadar düşülmesi gereksiz. Yok rahatsız olduysan örnekten belirt, değiştireyim. Edit: Cümlenin gerçeği; Thaumiel said: Ha şimdi anlaşılmasın ki ''Evet bu başlık efsane olacak, herkes beni konuşacak'' diyorum.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ahah ben en azından senin kelimelerini quoteluyorum, sapıtma derecesini dusuk tut, yanlıs okumuşum başını ondan 2 nokta arası , 2 tırnak arasındaki anlamı içeriyo diye sırf orayı quoteladım my bad
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 okulda söylenti çıkart.. 3 bacaklı gibilerinden..
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 git annesine nasıl yapmıslar die bi sor
JD Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ego tatmini zamanı Bu zamana kadar çıktığım kızların ve bundan sonra çıkıcağım kızların bi listesini yapıcam ve listeyi uzattıkça uzatcam :D
malik Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ego ve gurur dostum. bunların kontrolü anında bir çok şeyi yapacak potansiyele sahip olursun.
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 JD said: Ego tatmini zamanı Bu zamana kadar çıktığım kızların ve bundan sonra çıkıcağım kızların bi listesini yapıcam ve listeyi uzattıkça uzatcam :D çok kız çok derttir. misal sen şimdi o listeyi buraya koysan burdan biri "aaa o benim eski kız arkımdı" dese. delirse vursa seni. mesela mesela
JD Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bulsun vursun :D öle kolaymı alala zaten uyuz oldum geçenlerde yazdığım kızın mailini facebookta aratiim dedim bi de baktım ne gördüm yazdığım başka bi kızla ark . dünya feci küçük yani
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Dev said: Adam zaman-mekan ı bükmüş. Helal dostum zaman mekanı katlar adamın gözüne sokarım.
JD Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim topiğimde racon kesemessin dostum zaman mekanını al ve git burdan sdf
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bu ne abi herkes bi über. yok biri çıkar 9 kızdan teklif almışmış mutlu değilmiş. yok biri çıkmış herkezi istediği gibi elde ediyomuş. mutlu değilmiş falan. ne bu abi nesiniz siz... allah belanızı versin sizin dicem ateistim.
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bozma ateiz abi sen ağzını bu gençler için
JD Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ya bende onu anlamıyorum ya bi dötü boklu bebe bütün kızların ilgisini çekio nası çekio garip bişey
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 arkadaslar, sacmalamaya devam ederseniz konu kilitlenicek, fyi.
tellos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 her çıkışın bi inişi vardır derdi babam
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 JD said: Ego tatmini zamanı Bu zamana kadar çıktığım kızların ve bundan sonra çıkıcağım kızların bi listesini yapıcam ve listeyi uzattıkça uzatcam :D ayşe fatma hayriye.
Öne çıkan mesajlar