Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Adam zaman-mekan ı bükmüş. Helal dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 konuyu saptirmadan devam edebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Thaumiel said: ''Evet bu başlık efsane olacak, herkes beni konuşacak'' diyorum. pardon bian sen dedin sandım şu cumleyi de ondan senin yuzunden efsane olmicak bu topik dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Sintisyzer said: Thaumiel haklıdan da öte, o bir ilah. Alıntı yapacaksak düzgün yapalım. Lütfen. Abidik gubidik yollara başvurmayalım. Başvurdurtmayalım. Orada dikkat edersen öyle söylediğimin sanılmaması gerektiği söylüyorum. Yani cümleyi eksik okuyup, yorumu yanlış yapıp combat mode a geçmeyelim. Tekrar ediyorum; orada basit bir örnek verdim. Üzerine bu kadar düşülmesi gereksiz. Yok rahatsız olduysan örnekten belirt, değiştireyim. Edit: Cümlenin gerçeği; Thaumiel said: Ha şimdi anlaşılmasın ki ''Evet bu başlık efsane olacak, herkes beni konuşacak'' diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ahah ben en azından senin kelimelerini quoteluyorum, sapıtma derecesini dusuk tut, yanlıs okumuşum başını ondan 2 nokta arası , 2 tırnak arasındaki anlamı içeriyo diye sırf orayı quoteladım my bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 okulda söylenti çıkart.. 3 bacaklı gibilerinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 -Wissy said: =[ aa ülkücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 git annesine nasıl yapmıslar die bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ego tatmini zamanı Bu zamana kadar çıktığım kızların ve bundan sonra çıkıcağım kızların bi listesini yapıcam ve listeyi uzattıkça uzatcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ego ve gurur dostum. bunların kontrolü anında bir çok şeyi yapacak potansiyele sahip olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 JD said: Ego tatmini zamanı Bu zamana kadar çıktığım kızların ve bundan sonra çıkıcağım kızların bi listesini yapıcam ve listeyi uzattıkça uzatcam :D çok kız çok derttir. misal sen şimdi o listeyi buraya koysan burdan biri "aaa o benim eski kız arkımdı" dese. delirse vursa seni. mesela mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bulsun vursun :D öle kolaymı alala zaten uyuz oldum geçenlerde yazdığım kızın mailini facebookta aratiim dedim bi de baktım ne gördüm yazdığım başka bi kızla ark . dünya feci küçük yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Dev said: Adam zaman-mekan ı bükmüş. Helal dostum zaman mekanı katlar adamın gözüne sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim topiğimde racon kesemessin dostum zaman mekanını al ve git burdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 uğraşmadan oluyomu öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bu ne abi herkes bi über. yok biri çıkar 9 kızdan teklif almışmış mutlu değilmiş. yok biri çıkmış herkezi istediği gibi elde ediyomuş. mutlu değilmiş falan. ne bu abi nesiniz siz... allah belanızı versin sizin dicem ateistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bozma ateiz abi sen ağzını bu gençler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 @cleglaw: rep verdim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ya bende onu anlamıyorum ya bi dötü boklu bebe bütün kızların ilgisini çekio nası çekio garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 arkadaslar, sacmalamaya devam ederseniz konu kilitlenicek, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Foruma da şeriat gelmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ego jöle olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 JD yaşını merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 her çıkışın bi inişi vardır derdi babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 JD said: Ego tatmini zamanı Bu zamana kadar çıktığım kızların ve bundan sonra çıkıcağım kızların bi listesini yapıcam ve listeyi uzattıkça uzatcam :D ayşe fatma hayriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar