JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yıllardır egom koca bir balondu.Her istediğimi elde ettim (karı - kız mevzuları) ama geçen gün bişey oldu ve hani sanki egom zarar gördü.Her istediğimi uğraşarak elde ettim ama geçen gün kızlan konuşmamızda şunu farkettim bi çocuktan bahsetti ve feci hoşlandığını çocukta feci kaşar bişi okulun tümüyle çıkan bi çocuk ( Evet kıskandım.) . Egom küçüldü biraz ben uğraşarak elde ettim ama birisi orda uğraşmadan elde ettiğini bilmek beni düşünmeye sevketti .Her zaman kendimi üstün gören bi varlıktım herkesle kapışırım kız konularında derdim bu seferde dedimki bende birisini uğraşmadan elde ederim ve kendimi direk bi rekabet içinde buldum.Düşünüyorum sabahtan beri düşünüyorum sorunum ne benim egomu tatmin etmeye ihtiyacım var sanırım yani bu gerçekten önemlimi ya birisini uğraşmadan elde etmek peşinden koşturmak önemlimidir bilmiorm cevap veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 estetik yaptır tek çaren bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hede hödö ayar ver diye yazmadık X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne ayarı lan kıskanıyorum çocuğu demedinmi git estetikçiye jenifer lopez kalçası bradd pitt burnu falan yaptır gör bak nası tüm okul peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Erkeklik hormonu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ya kıskandım derken tipini kıskanmıorm banane tipinden ben orda çocuun bişi yapmadan kızın ondan hoşlanmasına kıl oldum o kadar.Sorumda zaten o değildi yani öyle biri olmanın gerekli olup olmadığını kendi içimde çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bu tur seyler kiz tripleridir. Simdiye kadar hoslandigin kizlarla cok zorlanmadan iliski kurduysan oyle denk geldigindendir de gec. Kendini daha ustun hissetmek icin baskalarinin hislerini kendine basamak etme, yoksa isler ters gittiginde fena dusersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gerekli gerekli bazı insanların egoları hırsları büyüktür tatmin etmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Wissy güzel diyosun şimdi koyan taraf şu herhangi bi kız söylemedi bunu benim kız arkadaşım söyledi geçmişi konuşurken geçen sene civarlarında ondan gerçekten hoşlandığını fln söyledi hani bana olan duygusundan şüphelenmiyorum onun hayatındaki herkesden daha farklıyım bunu o da söyler arkadaşlarıda.Ona 2 soru sordum ikimizi yanyana koysan kimi seçersin dedim sen dedi peki aramızdaki tek fark dış görünüş olsa herbişey aynı olsa kimi seçersin dedim o dedi yani hani burdan şunu anlıyorum ben o çocuğu bi kızın aradığı tek şey fiziksellik olmadığı sürece geçerim. böle böle egomu tamir ediyorum desem :D . Kıza nie öyle bi soru sordum onunda farkında değilim ama işte kıskançlık başa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 git bi muzik enstrumanini calmayi falan ogren.cok kisa surede yap bunu ve uzun suredir caliyomus modunda dal ortama.yanliz ogrendigin enstruman adam gibi olsun kolay diye darbuka,bongo falan ogrenme.gitar olabilir mandolin de olur.saz olmaz.neyse dal ortama ve tipinle prim yapamadiginda calmaya basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 egondan kurtul diyeceğim ama imkansız olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gitarla kız tavlamayı bilirimde geçmedimi onun modası :D ki ayrıca hani benim demek istediğim o değil uğraştığım şeyin boş iş olup olmadığını (büyük ihtimal boş iş dencek) duyup sonra biraz olsun egomla uğraşmayı bırakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 JD said: gitarla kız tavlamayı bilirimde geçmedimi onun modası :D illa gitar ogren demedik, moda neyse git ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ya yemişim kız tavlamayı sorun o değil sorun benim egomun tatmin olması :/ nese ben bi dışarı çıkiim bi hava alim fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yeni moda bateri(davul) tüm kızlar hasta bak tavsiye ederim bizim davulcuyu görsen kaçarsın okadar iğrenç ama ona bile 1-2 tane denk geliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 JD, kendini baskasindan ustun gormek icin biraz takviyeye ihtiyacin var. "ben super muzisyenim" moduna girersen karsina brad pitt gelse "ben muzisyenim" der gecersin.al sana cuvalla ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 O yeee sen bu işi biliosun ^^ tamam buldum artık diyceğim şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Jandor said: yeni moda bateri(davul) tüm kızlar hasta bak tavsiye ederim bizim davulcuyu görsen kaçarsın okadar iğrenç ama ona bile 1-2 tane denk geliyor yani olm onu da çıkarıp çalamıyosun o var. gitarda hala iş var hocam ama azalıyor gitgide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yok bee atcan çantana bi elektro bateri kız topluluğumu var çat hemen kucağına kurcan bateriyi başlıcan çalmaya dafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ugrasacaksın ki tadı cıksın.PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 nereye atıyon çantaya hacı sen onu sdfsf http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/brand,zzounds/fit,400by400/castmeshkitlarge-0021b56fe13b36a9c9bfc5469bca0e3c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bunu atıyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dandik o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kızlar için farketmio tenekeye vursanda aynı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kız bana sorarsan o çocuğun popülaritesinden hoşlanmış ondan vermek istiyor olabilir. senin yapacağın tek şey. ray ban gözlük bir gümüş diş ( sırıtarken parlayacak ) bol bir kapşunlu switzshirt ; ama üstünde koskoca bir dolar işareti olacak , sırtında da P I M P yazabilir. *zenci olman olayı daha iyiye götürür. bu kadar , kızlar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar