Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ego

JD

Öne çıkan mesajlar

Yıllardır egom koca bir balondu.Her istediğimi elde ettim (karı - kız mevzuları) ama geçen gün bişey oldu ve hani sanki egom zarar gördü.Her istediğimi uğraşarak elde ettim ama geçen gün kızlan konuşmamızda şunu farkettim bi çocuktan bahsetti ve feci hoşlandığını çocukta feci kaşar bişi okulun tümüyle çıkan bi çocuk ( Evet kıskandım.) . Egom küçüldü biraz ben uğraşarak elde ettim ama birisi orda uğraşmadan elde ettiğini bilmek beni düşünmeye sevketti .Her zaman kendimi üstün gören bi varlıktım herkesle kapışırım kız konularında derdim bu seferde dedimki bende birisini uğraşmadan elde ederim ve kendimi direk bi rekabet içinde buldum.Düşünüyorum sabahtan beri düşünüyorum sorunum ne benim egomu tatmin etmeye ihtiyacım var sanırım yani bu gerçekten önemlimi ya birisini uğraşmadan elde etmek peşinden koşturmak önemlimidir bilmiorm cevap veremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kıskandım derken tipini kıskanmıorm banane tipinden ben orda çocuun bişi yapmadan kızın ondan hoşlanmasına kıl oldum o kadar.Sorumda zaten o değildi yani öyle biri olmanın gerekli olup olmadığını kendi içimde çözemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Wissy güzel diyosun şimdi koyan taraf şu herhangi bi kız söylemedi bunu benim kız arkadaşım söyledi geçmişi konuşurken geçen sene civarlarında ondan gerçekten hoşlandığını fln söyledi hani bana olan duygusundan şüphelenmiyorum onun hayatındaki herkesden daha farklıyım bunu o da söyler arkadaşlarıda.Ona 2 soru sordum ikimizi yanyana koysan kimi seçersin dedim sen dedi peki aramızdaki tek fark dış görünüş olsa herbişey aynı olsa kimi seçersin dedim o dedi yani hani burdan şunu anlıyorum ben o çocuğu bi kızın aradığı tek şey fiziksellik olmadığı sürece geçerim. böle böle egomu tamir ediyorum desem :D . Kıza nie öyle bi soru sordum onunda farkında değilim ama işte kıskançlık başa bela
Sosyal ağlarda paylaş

gitarla kız tavlamayı bilirimde geçmedimi onun modası :D ki ayrıca hani benim demek istediğim o değil uğraştığım şeyin boş iş olup olmadığını (büyük ihtimal boş iş dencek) duyup sonra biraz olsun egomla uğraşmayı bırakcam
Sosyal ağlarda paylaş

kız bana sorarsan o çocuğun popülaritesinden hoşlanmış ondan vermek istiyor olabilir.

senin yapacağın tek şey.
ray ban gözlük
bir gümüş diş ( sırıtarken parlayacak )
bol bir kapşunlu switzshirt ; ama üstünde koskoca bir dolar işareti olacak , sırtında da P I M P yazabilir.
*zenci olman olayı daha iyiye götürür.

bu kadar , kızlar senin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...