di Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Akşam gitmem gereken bir adres var fakat google maps'de bulamıyorum bir türlü. Bayar Cd. Gülbahar Sk. diyor adreste, KVK Plaza'nın karşısındaymış gideceğim yer fakat Bayar Caddesi'ni bulmama rağmen Gülbahar adlı sokağı bulamadım. Bana Google maps'de gösterebilir mi bilen biri ? Bir de Beşiktaş'tan nasıl giderim diye soracağım mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Tamam sokağı buldum :) Sadece yol tarifi istiyorum. maps.google.com'dan koordinat alamıyorum ama. Nasıl alacağımı biri söylerse getirip yapıştırabilirim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 129T'ye bin. Kozyatağında inip biraz yürümen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sorun şu ki kendimi harita üstünde kuş bakışı göremiyorum otobüs hareket ederken :P Ve Kozyatağı bilmediğim bir yer. O yüzden kesin talimat rica etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 129T'ye binip kozyatağı carrefour'un önünde in oradan aşağıya doğru yürü. en basit tarif böle yapabilirim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya da 112 ye binip sahrayıcedid'te ineceksin durağın ismini hatırlamıyorum ama durağın arka tarafında dürümcü ön tarafında da cami var göztepe benzincinin çok az ilersinde bi durak var ( eğer göztepe benzinciyi biliyosan :) )işte o dediğim duraktan sonraki ilk durakta iniceksin. sonrasınıda sora sora bulursun rahat bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ha bu durakta ineceksin :) Adı FSM Hastanesi olabilir :) PTT Sanatoryumu da olabilir bu durak işte :) Kozyatağı karfurdan sonra in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hatta bir önceki durağın yolun senin geleceğin tarafında durağı varsa daha iyi. daha az yürürsün. Şöyle diyelim o zaman. Kule var bi tane. Kulenin altında İş bankası ile vakıfbank var görmemen imkansız gibi birşey zaten. Onları geçtikten sonra in. Görürsün zaten KVK Plaza'yı olmadı sor :) güncelleme: kulenin altında bankalar var. Görürsün zaten ya İŞ yazıyo bi de vakıfbankın logosu var. Bir de dikili tabeleları filan var. görmemek imkansıız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Aaa süper. Çok teşekkür ederim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Durak PTT Hastanesi durağı galiba. Bi arkadaşım aradı az önce 129T'ye binip Carrefour durağını geçince düğmeye bas şeklinde aynı tarifi yaptı. Imajı da görünce şimdi cuk oturdu bütün tarifler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar