Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seven kız arabaya bakarmı?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben en geç bu hafta sonuna doğru sevdiğim kızla konuşacağım ve herşeyi açıklayacağım.İstanbuldayız o Anadolu ben ise Avrupa yakasında.Özel üniversitede okuyorum ama ailemin fedakarlığıyla yani öyle bana özel araba tahsis edilecek kadar zengin aile değiliz.Sevdiğim kızın ailesinin maddi durumu ise iyi diyebilirim belli standartlara alışık sonuçta o da özel üniversitede okuyor.Lafı şuraya getiriyorum ki o da beni seviyorsa arabamın olup olmamasına bakarmı malum İstanbul kocaman şehir mesafe de büyük olunca ara da her seferinde onu taksiyle evinden al sonra taksiyle evine bırak falan durumları olabilir tabi ilişki başlarsa...

Bu arada muhabbet geyik potansiyeline açık, pek yapılmazsa sevinirim çünkü vaktim kalmadı..
Sosyal ağlarda paylaş

arabaya bakmaz
ama araba cok isine gelir
hatta sneinde isine gelir
kiz nerde oturuyo anadolu yakasinda
bagdat caddesiyse evallah yada minibus taksimden dolmusa binersin
sabah aksam var dolmus sikintin olmaz
hatta birakmana bile gerek kalmaz

ama dragosta kartalda maltepede felansa napcan
gece gece minubus mu beklicek kiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart kardeşim benim için hiç sorun değil otobüsle gidip gelirim de kıza zorluk olmasını istemiyorum.Yani benim için katlanırmı seviyorsa? Ki zaten ben onu dediğim gibi taksiyle alıp taksiyle bırakırım evine kıyıp paraya, yani otobüs falan hiç girmez işin içine.Kız da bir muhabbetimizde herşey para mı paran varsa adamsın yoksa değilsin ben buna katılmıyorum sen ne düşünüyorsun demişti? Sosyetik bir çevresi olsa da genelde,yani belli bir olgunluğa sahip biraz tatlı şımarıklığı var tabi ama olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya araban olmasi tabi bir arti. Sonucta kiz guzelse ve zilyon tane erkek varsa pesinde ve elbette hem arabai olan hem insan olan birini secebilir bunda garip bir durum yok.

Yani arabasi olanlar insan degil arabasizlar super sevgili diye birsey yok.

Insanin hem arabasi olabilir hemde dunyanin en iyi erkegi olabilir yani. Sen red edilmenin sebebini simdiden arabaya dayandirmak istiyormussun gibi geldi bana..
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
ya bu arabaya bakan kızlar nerde bulunuyor,bi tanısmak analiz etmek istiyrum ben o bunyeleri,tayfoo kız araban yok olmaz derse bi haber et,analizz ediiciiim.))

boşta kalmamak için biriyle "çıkan" bayanlarda mesela.

var öyle bir arkadaşım ; duygusal sebeplerle başlayıp biten birtakım ilişkikerden sonra "biriyle çıkıyor olmam lazım" diye para, tip etc karşılaştırması yapıp seçenekler arasından birini seçiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...