_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Arkadaşlar ben en geç bu hafta sonuna doğru sevdiğim kızla konuşacağım ve herşeyi açıklayacağım.İstanbuldayız o Anadolu ben ise Avrupa yakasında.Özel üniversitede okuyorum ama ailemin fedakarlığıyla yani öyle bana özel araba tahsis edilecek kadar zengin aile değiliz.Sevdiğim kızın ailesinin maddi durumu ise iyi diyebilirim belli standartlara alışık sonuçta o da özel üniversitede okuyor.Lafı şuraya getiriyorum ki o da beni seviyorsa arabamın olup olmamasına bakarmı malum İstanbul kocaman şehir mesafe de büyük olunca ara da her seferinde onu taksiyle evinden al sonra taksiyle evine bırak falan durumları olabilir tabi ilişki başlarsa... Bu arada muhabbet geyik potansiyeline açık, pek yapılmazsa sevinirim çünkü vaktim kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bakarsa bosver zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bakar, hele İstanbul'da hayli hayli bakar.. Seni şutlayıp arabası olan bir manita yapması muhtemeldir.. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arbaya bakan manita manitamıdır yoksa cikletmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 seven sisters arabaya bakar mı? bakar.. ama işileri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arabaya bakmaz ama araba cok isine gelir hatta sneinde isine gelir kiz nerde oturuyo anadolu yakasinda bagdat caddesiyse evallah yada minibus taksimden dolmusa binersin sabah aksam var dolmus sikintin olmaz hatta birakmana bile gerek kalmaz ama dragosta kartalda maltepede felansa napcan gece gece minubus mu beklicek kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Arabasız, başlasa bile pek yürümez galiba dediklerinizden sonra :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yurumez deil zor olur sadece niye yurumsin canim benim amerikada yasayan kiz arki istanbulda olan bi arkim war 3 senedir yuruyor sadece zor olur diyorum yoksa mis gibi yurur yane ikinizde yorulursunuz biraz o kadar ayrica arabayla mi dogduk canim otobusle gider gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bonepart kardeşim benim için hiç sorun değil otobüsle gidip gelirim de kıza zorluk olmasını istemiyorum.Yani benim için katlanırmı seviyorsa? Ki zaten ben onu dediğim gibi taksiyle alıp taksiyle bırakırım evine kıyıp paraya, yani otobüs falan hiç girmez işin içine.Kız da bir muhabbetimizde herşey para mı paran varsa adamsın yoksa değilsin ben buna katılmıyorum sen ne düşünüyorsun demişti? Sosyetik bir çevresi olsa da genelde,yani belli bir olgunluğa sahip biraz tatlı şımarıklığı var tabi ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 severse hiçbişeye bakmaz..çevresini boşver etrafındakiler paracı olabilir ama o aradan düzgün çıkmıştır :) (gerçekten) severse arabaya da bakmaz otobüsüne de biner paşa paşa sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bence kızına göre değişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 küçükken bisikletim olmadığı için terkeden bi sevgilim vardı allah onun belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bakacaksa gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arabaya bakmaz seviyosa, ama plazmaya bakar. cunki plazmaya bakılır, arabaya binilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 binilecek şeyleri bir kenara koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ya araban olmasi tabi bir arti. Sonucta kiz guzelse ve zilyon tane erkek varsa pesinde ve elbette hem arabai olan hem insan olan birini secebilir bunda garip bir durum yok. Yani arabasi olanlar insan degil arabasizlar super sevgili diye birsey yok. Insanin hem arabasi olabilir hemde dunyanin en iyi erkegi olabilir yani. Sen red edilmenin sebebini simdiden arabaya dayandirmak istiyormussun gibi geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Asik olmussa kiz araba ev ot bok farketmez de kendisine erkek arkadas `araniyorsa`, tercih sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 seven arabaya bakmaz six bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Cuce said: arabaya bakmaz seviyosa, ama plazmaya bakar. cunki plazmaya bakılır, arabaya binilir. Win. Bakıyorsa salla ama. Maddeye takılan kızdan hayır gelmez. Demiiyorum ki sevgi herşeye kadir, ama o kadar sığ yaklaşıyorsa boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Valla eger yeterince sevıosa göz ardı eder bu durumu ama Istanbul da arabasız gezilmezkı be abıcım okul cocugu gıbı kızın yanından 9 da fln ayrılman lazım gece vaktı kız evıne neyle gıdıcek...Lise aşkı gıbı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 umarim katlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya bu arabaya bakan kızlar nerde bulunuyor,bi tanısmak analiz etmek istiyrum ben o bunyeleri,tayfoo kız araban yok olmaz derse bi haber et,analizz ediiciiim.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 o değil ben ce sen bak. sözünle kafanın karıştığını şimdiden seziyorum. arabana bakarsa sen ona bakma hayır gelmez eğer arabaya falan bakmaz sa işte o zaman sen ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 irin said: ya bu arabaya bakan kızlar nerde bulunuyor,bi tanısmak analiz etmek istiyrum ben o bunyeleri,tayfoo kız araban yok olmaz derse bi haber et,analizz ediiciiim.)) boşta kalmamak için biriyle "çıkan" bayanlarda mesela. var öyle bir arkadaşım ; duygusal sebeplerle başlayıp biten birtakım ilişkikerden sonra "biriyle çıkıyor olmam lazım" diye para, tip etc karşılaştırması yapıp seçenekler arasından birini seçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 abuuuuuu!! ''deriz biz antalyalılar'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar