Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat ve performans düşmesi

0ne

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 2-3 sene evvel bi ameliyatla apandistimi aldılar.Olay apandistin tamamen ölmüş ve vücuda zehir salgılamaya başlamış olmasıydı.Ameliyat dikişlerinin altında bi de hortum vardı zehiri atmak içinmiymiş neymiş.

Neyse konuya geleyim ameliyattan önce basketbol sahasında 20 tur ritmli bi şekilde rahatça koşuyordum.Fakat ameliyattan sonra 6-7. turdan sonra dalak şişmesi oluyor felaket bi şekilde.

Yaşım 21 ameliyata girerken 75-80 kilo ve 1.86 boydaydım 2 haftalık hastane ve serumlar sağolsun 65-70 kiloya indirdi ve hala o kiloda dewam ediyorum.Yani diğer bi sorunum ise kilo almak(alamamak).Fakat ciğerlerde birşey yok su altında 2.50 saniye nefessiz dayanabiliyorum.

Ve o doktor kılıklı herif sana 1 yıl spor yok falan dedi bende tırstım yapmadım sonrada araya iş falan girdi derken yalan olduk(harbiden).Şimdi ben nasıl dönebilirim eski halime?Başımda bi beden hocasıda yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

Amilyat sonrası serum yiyip zayıfladığın için şanslı say kendini. Tam tersi oluyor genelde.

2-3 sene önceki kondisyonuna dönmen zaman alacaktır doğal olarak, bu arayı hiç spor yapmadan geçirmişsin anladığım kadarıyla. Bence sağlıklı kilo almak ve kondisyon kazanmak için iyi bir spor salonuna kaydol ve bir diyetisyenle görüş. Burada sana ne söylersek söyleyelim tam verim alamazsın. Sonuçta her insanın metabolizması farklı, üstelik sen amilyatlısın. Faydadan çok zararımız olabilir sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Dediğin borunun o pislik atmak icin olanın adı diren karın hizzasında yan taraflardan cıkarırlar. =) 2.5 senede 3 ameliyat geçirdim 80 cm bağırsağımdan kestiler. 1 sene oldu en son ameliyatın üstünden... ilk 6 ay zaten bir sey yapamadım dikişler el vermiyordu sonraki 6 ayda haftada 3 antreman yaparak eski formuma kavuştum şu an amerikan futbolu oynuyorum. Düzenli antremanla ancak eski formuna kavuşabilirsin kilo konusuna gelincede 3 ameliyatta 32 kilo verdim 1 senede anca 12 kilo alabildim o form tutmaktan daha zor oluyor ama zamanla oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...