Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Adobe Illustrator CS3 kurcam. Cd-image halinda dosyası var elimde. Mount ederek açtım. Setup dosyası mevcut. Setup dosyasını açtım. Bilgisayar bu setup dosyasını ve cd'yi görüyor. Adobe Setup dosyası da benim bilgisayarı görüyor. Hatta hangi harddiske kuruyum diye bile sordu. Ama "hadi kur bakalım" diyince bir anda sanki cd'yle erişi kesilmişçesine böyle abuk bir hata mesajı verdi. Ok diyorum, gitmiyor. İptal diyorum tüm install aşamasını iptal ediyor. Ne abuk bişiydi bu anlamadım? Setup dosyasının çalışıyor olmasına rağmen illa primer cd sürüsünde mi takılı olması gerekiyor? Yoksa illa primer harddiske mi kurma şartı var bu hedeyi? Read me'ye baktım ama orda da bu konu hakkında bişi yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 crack warez yasak da, cd imageını hddden çalıştırınca o sorun olmuyo, bende de suitelerden biri var onda da ööleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 adobe ile irtibata geçersen yardımcı olur, yeni bir cd yollarlar sana. konu warez, crack hede hödösü potansiyeli barındırdığından kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar