Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 masaüstünde bazı dosyalar var silinmiyor hiç bi şekil.hata da şöyle oluştu mozilla bişey indiriyodu cancel yaptım gg oldu sonra.ctrl alt del de falan gozükmüyo program hiç şekilde masa üstünden haraket ettirimilyio ve silinmiyo napabilrm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Unlocker diye bir program var. Muhtemelen işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet, her eve lazım bir uygulama http://www.download.com/Unlocker/3000-2248_4-10493998.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kurdum ebay link verdi.ne bu ya?anlatsın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 valla aynısı bana olmuştu. unlocker türevi 1000 tane program denedim hiçbiri işe yaramadı format atınca gitti anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 vista da çalışmıyor sanırım unlocker. Denemiştim çalışmamıştı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 PrudenT said: valla aynısı bana olmuştu. unlocker türevi 1000 tane program denedim hiçbiri işe yaramadı format atınca gitti anca. eet önceki 2 dosyada öyle gittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 remove on boot adlı program işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hehe dos dan deltree yap ıstıyorsa sılınmesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 o da işe yaramıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dos'dan deltree != windows'taki command line Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 rd değil mi cmd'deki de işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 rd:=remove directory; cmd de "del" yiyoya galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yok öyle değil. cmd'den çalıştırıyorsan o windows'un komut ekranı. yani zaten windows çalışmış, o dosyalar bir yerlere bağlanmış durumda. sil dediğinde yine windows kendisi silmeye çalışıyor.. ama dos ile başlatırsan bilgisayarını (ki nt tabanlı windowslarda dos yok artık) istediğin dosyayı dilediğince silebilirsin. http://tr.wikipedia.org/wiki/MS-DOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 nası yapcez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar