Bleeding Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Çözemedim bu işi acoustic yükliyip sesi arttırmak istiyorum nasıl yaparım biri anlatırsa sevinirim. PC Suite var yüklü ne yapıcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 öncelikle telefona update yaptın mı? inşallah yapmamışsındır :p sağ * sol sol * sol * menüsüne girip yazılım bilgilerinden en üstteki versiyonu yaz buraya (R4EA031 ise direk aşağıda yazdıklarımı uygulayabilirsin). [spo=acoustic]öncelikle http://www.cepforum.com aşağıda kullanacağın programları bu sitede bulabilirsin biraz search ile uğraşarak. önce se-tool2 çekeceksin. sonra se-tool klasöründe drivers'tan usb drivers içindeki driverı kuracaksın. telefonun cid-kaç olduğuna bakıcaksın 49 ve 50 için ayrı 2 se-tool2 var uygun olanını alacaksın. sonra jin tech acoustic indireceksin (bulamazsan yollarım ben); 1. masaüstüne ifs diye bir klasör 2. onun içine settings diye bir klasör 3. onun da içine acoustic diye bir klasör açıp indirdiğin dat dosyasını onun içine koyacaksın. 4. ifs klasörünü zipleyeceksin (rar değil zip). sonra se-tool2'yi açıp misc bölümünden ifs.zip'i gösterip FLASH'a basacaksın. c'ye basılı tutarak telefonu takacaksın o bir süre işlemleri yapacak, daha sonra sana uyarı verecek telefonu çıkarıp bataryayı çıkar-tak sonra ready'ye basıp tekrar c'ye basılı tutarak telefonu tak tamamdır.[/spo] versiyonun başkaysa ona göre anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar