Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Nedir ? Ne işe yarar? Şu an aramızda yapan var mı? Kriterleri nedir? Ekonometri ya da İktisat okuyan bir şahıs için (çap ile işletmeyi de bitirecek oldugu düşünülürse) ne üzerine yapması tavsiye edilir ve master tarzı bir olay mıdır kendileri? Şimdiden teşekkür ediyorum ilginiz için iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuşmuştuk bunları forumda. Biraz araştırırsan bulabilirsin birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 çok karman çorman olduğu için sormak istedim aslında çünkü çok fazla topicte sözü geçmiş ve anlamadığım için thread açayım dedim üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ekonometri mi okuyorsun? Hangi üniversitede bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 İktisat ama ekonometri ile çap yapmayı umuyorum eğer ki olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ehm biraz bump olacak ama, MBA hakkında arayıp bulabildiğim tek konu başlığı buydu. Konuyu açan arkadaşın sorduğu soruları tekrardan soruyorum ve üstüne; Türkiye'de nerede yapılabilir? Nereleri önerirsiniz? Sizin bir işinize yaradı mı? Japonca Öğretmenliği mezunu olupta, Toyota, Honda gibi yerleri hedefliyen birisinin işine yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 japonca öğretmenliğinden sonra ne derece yatkın olabilirsin bilemem ama eğer yapacak olursan sabancı ya da bilkent derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 MBA dediğin şeyi zaten İktisadi-İdari bilimlerde okumayan adamlar okuyor, mühendisler falan genelde mba yapıo.4 senede okuduğun işletmeyi sana 2 seneye sığdırıolar işte. Türkiye'de MBA dediğin olay çok pahalıdır, girebilirsen burslu girmeye çalış olmadı yurtdışına falan git. Sen zaten ekonometri okuyormuşun, işletmeden ders al öyle kapat yani mba bence sana gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 MBA düşünüyorsanız Koc, Sabanci, Bilkent, Bogazici derim. Ama paraniz varsa kesinlikle yurtdisinda daha iyi okullarda yapin bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Syn said: MBA dediğin şeyi zaten İktisadi-İdari bilimlerde okumayan adamlar okuyor, mühendisler falan genelde mba yapıo.4 senede okuduğun işletmeyi sana 2 seneye sığdırıolar işte. Türkiye'de MBA dediğin olay çok pahalıdır, girebilirsen burslu girmeye çalış olmadı yurtdışına falan git. Sen zaten ekonometri okuyormuşun, işletmeden ders al öyle kapat yani mba bence sana gereksiz Ekonometri okutulan çoğu okulda başka bölümden ders almak gibi opsiyonlar yok. Bir de ekonometri öğrencileri her ne kadar iktisadi bilimler fakültesine bağlı olsalar da matematik ve istatistik yoğun dersler alıyorlar. (Marmarada böyle en azından, matematik ve istatistik hakkında okulun bana kattıkları iktisat hakkında kattıklarından kat kat fazladır) Bu nedenle MBA yapmak pek de gereksiz değil bir ekonometri öğrencisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 mba için tobb'u da öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Peki kariyer için cidden bir etkisi var mıdır arkadaşlar? Yoksa işletme okumayanlardan para kazanmak için yapılan bir sistem midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 olay şu abi, sen şimdi makine mühendisliği eğitimi aldın iyi güzel. Ama mühendis dediğin adam oturupta makinelerle uğraşmıyor direkt olarak, en azından tekniker denen kalifiye eleman olayı var, e sen şimdi şirkette yükseldin senden şirketi yönetmeni isteyecekler, yok muhasebe bilgisi falan lazım olcak vs. MBA yapınca hem alanına hakim bir mühendis, vs. oluyorsun hem de yeri gelince yöneticilik yapıyorsun gibi. Sonuçta işletme de accounting marketing vs. dersleri alıyorsun mba dediğin olay da o, birçok tanıdığım yaptı onlardan edindiğim bilgilerin bir harmanıdır söylediklerim, yanlışım varsa düzeltin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bence üstüne yapıcan bir master ne kadar iyi olur bunu mba ekipleriyle konuş üniversitelerin, seni kandırabiliyorlarsa yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 MBA icin oncelikle is tecrubesi istiyolar degil mi? e bi de pahali baya? :) koc uni. 30k civarinda geziordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yoo is tecrubesi falan istemiyor. Parayi bastiriyorsun, yapiyorsun. Amerika'da o dedigin sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 amerika'da da gayet torpille iş tecrübesiz yaptırabilirsin adamın varsa. öyle bakarsak ingiltere'de çünkü iş tecrübesi şartı arıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben adam akilli unilerden bahsediyorum. Parayi bastirip diplomayi aldigin unilerden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar