Slat Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Tartışma şimdi ilgimi çekmeye başladı yok anayasanın bilmem kaçıncı maddesiymiş cartmış curtmuş en sonunda doğru noktaya parmak bastınız: MEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Abso damlar birazdan sdjfajsdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 peki bu anayasa mahkemesinin inceleme yapması, anayasa maddesinin bunu engellemesi açısından bu kadar açıkken, göz göre göre buna kalkışması nasıl normal karşılanabiliyor en az laiklikin elden gitmesi kadar vahim bir durum deil midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 "En az laikliğin elden gitmesi kadar vahim değil midir" yaklaşımının altındaki nüans hoş değil tabii. Ancak evet, bence gayet önemli ve ciddi bir sorun. Nitekim Anayasa Mahkemesi dediğimiz, en yüksek mahkemesidir Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Anayasa Mahkemesi hiç bir organ tarafından denetlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Öte yandan, parlementer rejimde %48 oyla bir partinin başa gelmesi de pek normal bir şey değildir. Çoğunlukçuluğa işaret edebilir. Onun da ötesinde böyle bir meşruiyet tabanı sağlayan bir yasama erki, haddini aşmaya kalkabilir (kalkıyor ya da kalkmıyor demiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Çoğunlukçuluğa gelinmesinin bir sebebi de yargı erkinin sınırlarını genişleterek aşmasından(ben aşıyor diyorum ama akp nin de aynı yola gittiğini veya gidebileceğinin tehlikeli ve sorunlu olduğunu kabul ediyorum) ileri gelmesi de, en az yasama erkinin yapabilecekleri kadar önemli bir sorun teşkil ediyor bu msjı göndermeden önceki mesajları tekrar okudum da sanırım aynı içerikten bahsediyoruz uygulama yetkisi elinde olanın yapabilecekleri konusunda bir güvence olmadığı için sonuçları konusunda endişe duymak her zaman normal olsa gerek, bunun en düşük seviye de kalması önemli özet olarak, sıfır hatanın mümkün olamayacağını göz önünde bulundurursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 DoGMeaT said: bu yaşlarda meme , alkol , müzik , çiçek , böcek konuşmak varken bu konularda bu kadar konuşturacak bir ülkemiz var biz gençliği hepimiz american pie olsak ne güzel olur halbuki değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yök kapatılsın (daha önce demiş miydim bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ppoyr said: DoGMeaT said: bu yaşlarda meme , alkol , müzik , çiçek , böcek konuşmak varken bu konularda bu kadar konuşturacak bir ülkemiz var biz gençliği hepimiz american pie olsak ne güzel olur halbuki değil mi baya klas olur alkol alıp fevri davranmak,bol bol sevişmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar