Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Evet oscar bu pazar veriliyor... Acaba kim alıcak ben iki kulenin almasını istiyorum ama chicago da alabilir... Görücez bunun 2 filmin dışında 3 filmdaha var bakalım ne olacak ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 düne kadar türkiyede tv de verilmeyecekti radyo veriyodu son anda ntv satın almış ve pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 3ten itibaren canlı yayında ekranda olacak gecekuşları izlesin[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 hmm sanırım kaçırıcam 3de başlayacaksa oo uzun surer zaten en iyi film oldulunu en sona bırakacaklarmış...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ertelenecek falan diyorlar...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 evet öyle deniyordu ama sanırım olmayacak...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 yok ertelenmeyecek diye açıklama yapıldı[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bende ondan açtım tvde duydumda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bilmem zor gibi gorunuyor chicago alacak gibi ama kırmızı değirmen gibi sakatada gelebilir...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 en iyi film tahminim yok ama en iyi erkek: adrien brody (pianist) olmalı derim bence daniel-day e verecekler en iyi kadın nicole olacak yardımcı kadın meryl streep yönetmen de martin scorsese[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 aa iyi hatırlattın benimde var nukem :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 benim salı var gece 4 te kalkıp izleyecem valla hiç :p aslında 8 de de nba maçı var erken de yatamayacam uykusuzuz kısaca[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Herhangi bir daldan aday olduğunu sanmıyorum ama benim oscarların hepsi The Ring e gider :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 the ring zor gibi bence..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 imkansız :) dediğim gibi aday olduğunu bile sanmıyorum zaten öbür filmlerin çoğunu izlemedim ehueu[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hala oscarları ciddiye alıyomusunuz ya,yazık ne diyim[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 niye almıyalım ki? bence bir film için fazlası ile önemli... kimi derya 13 oscar adayıymış gidip bakalım falan bence fazlası ile önemli bir konu...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 mighty şaibelerden bahsediyodu sanırsam evet ne kadar haksızlıklar yaşansa da beni hala heyecanlandırmaya ve bi ölçü almama yarıyo[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 evet şahibelerden bahsediyorsan ayrı.. bence ayrı bir tadı var..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 amerikalıları büyük yapan bu ne yaparlarsa büyük bir şaşa ile yapıyolar. artık oscardaki olay şaibeyi aştı gizlisi saklısı kalmadıki,mesela çok basit bir örnek geçen sene backhawk down baktılar hiçi bişi alabilecek kapasitede bir film değil gittiler en iyi kurgu verdiler tek sebep bu 11 eylül olayları oysa aynı dalda şimdiye kadar yapılmış en orjinal ve kusursuz kurgu yapıtlarından biri olan memento vardı ki film konudan çok kurgu üzerine kuruluydu.Aynı şekil de lotr da da sırf biz daha iyi biliyoruz demek için adamların oscarlarını abuk subuk filmlere verdi[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 iyide tam olarak yazını okumadımda bunu bence hermillet yapar...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 orc bi zahmet edip okusaydın 5 satırı her millet yapmaya çalışır ama beceremez[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 jurilerin kararı diilmi yani ne bileyim..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 şaibe vs olduğu şüphe götürmez bir gerçek ama yine de onun heyecanı olduğu için ben yine seyretmeye çalışacağım her ne kadar pazartesi günü sınavım olsa da sınavda horlarım artık:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben büyük ihtimal seyredemiyicem... en önemli sınavlarım oldugundan.. artık tekrarını seyrederim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar