armra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ulen sen bi arada yazın saçlarını yeşile boyatmıştın Resminden tanıyamadım ilk anda amma büyümüşün Ama şirinliğinden bişe kaybetmemişsin ;-) ikonan[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hemen marvel zirvesi yaparız ayaküstü ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 lol o piercing suratının 1/4'ünü kaplamış yalnız[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Benim kız arakadaşlarımdan birisinin küpe ile kulak ve burun deldiğini sölemiş miydim? lol[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 cok buyuk ya o[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bozmak gibi olmasın ama çok çirkin gerçekten.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya özentilik bu yaşlarda başlıyo bak bu çocuk 2 sene sonra tam bi özenti olur ben size söyliyim. Yazık valla ailesinin yaptırmaması gerekirdi böyle şeyleri. Herşeye kendi karar verebilecek,tam bilinçli bir yaşta olsaydı demezdim özenti ama durum böyle... Yapma yavrucum yazık etme kendine.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sensible, ozentilik her bireyde genc yaslarda olur senin o gitari calman bile buyuk olasilikla 'ozentilik' sonucudur, milletin ben metalciyim demesi de ozentilik sonucudur ozentiligi kotu anlamda kullanmiyorum hatta buna model alma derler (lise psikoloji kitabi), insanlar genc yasta cevresindeki ya da gordukleri bazi kisileri ornek alir. piercing'i yasaklamalari o ozentilige ne kadar care olur sence? her neyse tunca sana gelince gule gule kullan ama bana kalirsa pek oturmamis ya da belki resimlerde kotu cikmista olabilir..[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ehe hayırlı olsun tunca yakısmıs yavrum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 son noktaya akıl yaşta deil baştadır diyerek koysam da bu olayda bu atasözünün pek bi anlamı yok gerçi eheh[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 olmamaış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yok yok Tuncaya laf yok, o şirinlikle ne yapsa yakışır ona :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: green_martian, 28 January 2004 09:17 tarihinde demiş ki: sensible, ozentilik her bireyde genc yaslarda olur senin o gitari calman bile buyuk olasilikla 'ozentilik' sonucudur, milletin ben metalciyim demesi de ozentilik sonucudur ozentiligi kotu anlamda kullanmiyorum hatta buna model alma derler (lise psikoloji kitabi), insanlar genc yasta cevresindeki ya da gordukleri bazi kisileri ornek alir. piercing'i yasaklamalari o ozentilige ne kadar care olur sence? her neyse tunca sana gelince gule gule kullan ama bana kalirsa pek oturmamis ya da belki resimlerde kotu cikmista olabilir.. ben metalciyim diyen zihniyetin ben zihnine şaşarım metalci adam (tarzına göre) ne tarz dinlediğini söylemez! metalci adam once karşısındaki adama hangi tarz dinlediğini sorar öğrenir susar eğer karşısındakide sorarsa anca söyler! ben metalciyim dersen özentinin daniskası olur bu Metalci adam asla piercing yaptırmaz uzun saç siyah tişört kot pantolon takılır (isteğe gore montlarda deri olabilir) metalci adam küpe takmaz (gerçi buda piercing e giriyor) metalci adam şekilden şekile girmez ağır olur sakallı olur metalci adam (yada kızlar) makyaj yapar metalci adam saçlarını sabunla yıkamaz :lol: metalci adamın metal dinlemesi icin illa enstruman calması lazım değil metalci adam sesi son sese dayar distörşını sona vurur gitarı çığırtır metalci adam davula yumuşak vurmaz vurdumu herkezin duyacağı şekilde vurur metalci adam satanis değildir metalci adam'a satanist gözüyle bakanları agaaniigii metalci adam.... ehueheu yeter sanırım bu kadar ROCK METAL FOREVER![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Erutan Tamamen katılıyorum[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 January 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 metalci adam yerine delikanlı adam yazsanda olurdu ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 metalci adam lolipop yiyip $ok $eker demez! di mi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 şokk şeker rrrr =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 özentilik kavramı çok saçma bişey. insan yapıp beyendiğibişeyiha başkasından görmüş ha kendisi düşünüp yapmış. ayrıca benimle ilgili hiçbişey bilmeyen insanların özenti demesi çok saçma geldi hayır çok umrumda olduğu için söylemiyorum yukarda dedim benim beyenmem yeter diye =) güzel olmamış beyenmedim diyenlere lafım yok renkler ve zevkler diyorum tekrar =). ama sen bi kaç sene sonra tam özenti olursun gibi bişey söyleyen insanın iq seviyesi düşüktür,kendisi yapamıyo diye gıcık olmuştur, özentilik komplexi vardır falan filan [Bu mesaj tunca tarafından 28 January 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hane P=I.V ya Xp=Iq.Age olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Erutan, 28 January 2004 13:23 tarihinde demiş ki: ben metalciyim diyen zihniyetin ben zihnine şaşarım metalci adam (tarzına göre) ne tarz dinlediğini söylemez! metalci adam once karşısındaki adama hangi tarz dinlediğini sorar öğrenir susar eğer karşısındakide sorarsa anca söyler! ben metalciyim dersen özentinin daniskası olur bu Metalci adam asla piercing yaptırmaz uzun saç siyah tişört kot pantolon takılır (isteğe gore montlarda deri olabilir) metalci adam küpe takmaz (gerçi buda piercing e giriyor) metalci adam şekilden şekile girmez ağır olur sakallı olur metalci adam (yada kızlar) makyaj yapar metalci adam saçlarını sabunla yıkamaz :lol: metalci adamın metal dinlemesi icin illa enstruman calması lazım değil metalci adam sesi son sese dayar distörşını sona vurur gitarı çığırtır metalci adam davula yumuşak vurmaz vurdumu herkezin duyacağı şekilde vurur metalci adam satanis değildir metalci adam'a satanist gözüyle bakanları agaaniigii metalci adam.... ehueheu yeter sanırım bu kadar ROCK METAL FOREVER! Bunu,bunu,özellikle bunu,ayrıca metalci olmanın kuralları (!) için bunu,son olarakta bunu okumanı şiddetle tavsiye ediyorum. Titre ve kendine gel.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 güzel güzel gençlerde gelişme var :P[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 PinK'in dediğine katılayım... Evet bakışların masum...Yani bir kirlilik yada bir düş kırıklığı donukluğu yok ama zamanla o donukluğu alıcak gözlerin ee zaman bu donuk bakışlardan hoşlanıyor...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 zuhahahahhaah tipe bak muhahahaha:))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PickUpGuy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 MUAHZUhqzhuaz zuhauhznajnasndmnsözmzıahhzuhuahuzhasndöasfçerörejrjkajakjkxcasczxcz ödlüm abi bune ya zuhahhahaha [Bu mesaj PickUpGuy tarafından 28 January 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 çok pardon ama hiç yakışmamış.benim kulağım delik.kaşımı falanda asla deldirmem.kulağını deldirsen daha yakışırdı.tabii renkler ve zevkler tartışılmaz.[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar