Daesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya normalde hoş duruyodur eminimde böle foto da dibine sokmuşsun kamerayı bidem kalktı[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben gozlerini sevdim ne guzel daha bebek bebek bakiyo gozlerin.. Hala masumiyet var bakislarinda her ne kadar kasini deldirsende...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Pink naaptın gitti çocuun karizma[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ablasinin bi tanesi :) heuh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Wacky, 27 January 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Pink naaptın gitti çocuun karizma Icim den geceni soyledim.. cidden gozler super ama sanki surme var.. Iler de cok kiz bayilir o gozlere..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Tunca, evinde rahat degilsen evlat edinebilirim seni.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ehe çok para kazanıyon galiba domdom :) senin paran onun makyaj parasına yetmez. :lol:[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 5 yaşında çocugun bütün vücuduna döwme yaptırması canlandı gözümde. o ne kadar komik geliosa bu da o kadar gelio bana.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 güzel olmuş güzel bende yaptırsammı acaba? :D[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: PiNk, 27 January 2004 20:01 tarihinde demiş ki: bebek bebek bakiyo gozlerin.. bu arada ben bu lafın altında kalmazdım tunca.. (gerçi diyen pinkse biraz taviz verebilirim ama :D)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Bıshop, 27 January 2004 19:59 tarihinde demiş ki: foto da dibine sokmuşsun kamerayı bunu soktum gel bi de sen gir dermiş gibi çekmiş :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Erkek adamda bir delik olur.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 o zaman hiç bi erkek delikanlı değil eheh burunu var kulağı var varda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 birde uzaktan bir resim çek tam notumuzu o zaman vericez[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 al ya bendeki şansa bak. adam ilk mesajnda bana bulaşmış :P[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 estel o mesaj bana ait kafedeydim yanıtla dedim megerse baska biri loginliymis ehe[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Şimdiii... Ilk 1 ay çıkartmıyorsun onu.Hiçbir şekilde.Okula ben 1 sene piercingle gittim.Seslerini çıkartamadılar lol. O bölgeyi protex ile yıka ve Thiocilline sür delik olan yerlere.Iltahap kapmasın.Ilk 1 ay önemli iltahap açısından.Sonra iltihap kapsada birşey olmuyor sıkıyorsun sarı iğrenç MIDE BULANDIRICI VE ... (lost control) şeyler çıkıyor =). Fazla elleme.Kesinlikle kavgalara girmiyorsun. Tırnaklarını uzatmamanı tavsiye ediyorum takamazsın yoksa imkanı yok yani. Ayrıca ilk başlarda çıkartıp takarken lavaboya bir havlu koyup aynadan halletmeye bak.O toplar fayans'a düştümü 3 metre sekiyor ve yokoluyorlar. Bilimum aşırı sağcı barındıran yerlere gitmemen de tavsiyemdir. Sarıyer'e böyle gitmek intahar demek mesela =). Insanlar "Aaa çocuğun kaşına bak?" "O ne lan?" yada seni küçük görüp (Hiç başıma gelmedi ama gelen arkadaşlarım var) "Sökeyim lan onu?" "Çekince noluyor?" gibi sorulara maruz kalabilirsin takma. T-Shirt giyerken çok çoook dikkatli oluyorsun.Takılırsa kıvranırsın.Sonralarda acıtmıyor pek hehe. Dediğim gibi, ilk ay topları bile çıkartma.Zaten kalın birşey seçmişsin.Yani iltahaba neden olabilir. Dikkatli ol derim. Kavisliyse pek birşey olmaz iltahaptan.Ama düzlerden taktıysan üstündeki deri çürüyüp kendini atabilir kaşların çıkmaz böylece. Yani kaşlarına hiçbirşey olmayacak düz takmadıysan. Neyse iyi eğlenceler senle piercing'ine.... Ps : Yatarken kıllanmana gerek yok "Ulan yastığa takılıp koparmasın kaşımızı!" diye. Ps 2 : Mümkünse toplardan tekini pensle sıktır el ile açılamıyacak hale gelsin (alt) üst'ü serbest bırak.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 abi sen bu işi biliyorsun yaf[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 tabi masum bakacak dünyanın en şeker çocuklarından biridir bi de cin gibidir üstelik vallaha mıncıklaycam kaçma ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Bıshop, 27 January 2004 19:59 tarihinde demiş ki: ya normalde hoş duruyodur eminimde böle foto da dibine sokmuşsun kamerayı bidem kalktı hakkat yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ha bu arada ; Şöyle şeyler yapma =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 terziysen çok pratik :p[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Yakışmamış ya çıkar onları.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 alexi teşekkürler bilgilendirdiğin için =)[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Arkadaslar heves kirmayalim ya yeni yaptirmis bi heves resmini cekip bizimle paylasmis... Nasil olsa 1 sene sonra bikinca kendisi cikaracak otomatikman.. Birakin keyfini sursun... Ben ce yasina gitmemesine ragmen yakismis...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar