Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savcılığa Dilekçe Vermek İçin

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Hakikaten ciddi bir konu 2 gündür zehir etti sevgilim ile benim hayatımı. Sapığın teki var yaklaşık sevgilimden 10 yaş kadar büyük. Yıllar önce (sevgilim 15 yaşındayken) seviyorum meviyorum ayaklarına rahatsız etmiş. Adam 2 gün önce tekrardan dadandı. Bir erkek olarak ne kadar sinirli olabileceğimi tahmin edebilirsiniz. İnsanın gerçekten gözü dönüyor. Neyse biz konuyu adam akıllı halletmek istiyoruz. Adam sadece mesaj atıyor bana (numarasını buldum) arıyorum kesinlikle cevap vermiyor meşgule bağlıyor. İşte madem sevgilisisisn elini çabuk tut yoksa avucunu yalayacaksın tarzı saplantılı mesajlar atmakta kendisi. Sevgilisiyim diyorum arama, mesaj atma diyorum ısrarla adres ver gelicem tiplerinde. İyi diyorum arayacam cevap ver diyorum yok cevap vermiyor. Ama adam saplantı şekilde, sanırım izliyormuş da sevgilimi. Şu an tehlikeli bir harekette bulunmadı ama tahmin edersiniz ki huzurumuz kaçtı.

Efenim asıl sorum şu, yukarıda anlattıklarım savcılığa suç duyurusunda bulunmak için yeterli midir? 1 kez aramış ve 5-6 mesaj attı 2 gündür. Sevgilimin arama artık demesine rağmen. Ve bana adres ver gelicem triplerinde. Ne gibi şartlar gerekiyor savcılığa dilekçe vermek için, bunlar yeterli midir? Napıcağımızı şaşırdık, maganda gibi gidip adamı dövecek halimiz de yok, kız arkadaşımın babsına henüz birşey gitmedi. Sessiz sakin halletmek istiyorum. Konuşun anlaşın demeyin, olmuyor gördüğünüz gibi. Hukuk konusunda az çok bilgili bir kaç arkadaşımız vardır illaki.
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim sen bana yolla ozelden o herifin numarayi ben bi arayim bakayim neymis sikintisi... benim numarayi tanimadigindan acar zaten kafadan sovmeye baslarim ben rahat ol.. kapatamaz azcik onurluysa zaten

oyarim onu ben merak etme sen..

Ayrica adliyeye giderse olay kizin aileside duyar. Duymasa bile boyle bir konuyu zaten duymalari dogru olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...