Greeny Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hakikaten ciddi bir konu 2 gündür zehir etti sevgilim ile benim hayatımı. Sapığın teki var yaklaşık sevgilimden 10 yaş kadar büyük. Yıllar önce (sevgilim 15 yaşındayken) seviyorum meviyorum ayaklarına rahatsız etmiş. Adam 2 gün önce tekrardan dadandı. Bir erkek olarak ne kadar sinirli olabileceğimi tahmin edebilirsiniz. İnsanın gerçekten gözü dönüyor. Neyse biz konuyu adam akıllı halletmek istiyoruz. Adam sadece mesaj atıyor bana (numarasını buldum) arıyorum kesinlikle cevap vermiyor meşgule bağlıyor. İşte madem sevgilisisisn elini çabuk tut yoksa avucunu yalayacaksın tarzı saplantılı mesajlar atmakta kendisi. Sevgilisiyim diyorum arama, mesaj atma diyorum ısrarla adres ver gelicem tiplerinde. İyi diyorum arayacam cevap ver diyorum yok cevap vermiyor. Ama adam saplantı şekilde, sanırım izliyormuş da sevgilimi. Şu an tehlikeli bir harekette bulunmadı ama tahmin edersiniz ki huzurumuz kaçtı. Efenim asıl sorum şu, yukarıda anlattıklarım savcılığa suç duyurusunda bulunmak için yeterli midir? 1 kez aramış ve 5-6 mesaj attı 2 gündür. Sevgilimin arama artık demesine rağmen. Ve bana adres ver gelicem triplerinde. Ne gibi şartlar gerekiyor savcılığa dilekçe vermek için, bunlar yeterli midir? Napıcağımızı şaşırdık, maganda gibi gidip adamı dövecek halimiz de yok, kız arkadaşımın babsına henüz birşey gitmedi. Sessiz sakin halletmek istiyorum. Konuşun anlaşın demeyin, olmuyor gördüğünüz gibi. Hukuk konusunda az çok bilgili bir kaç arkadaşımız vardır illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ver adres gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hocam kesinlikle kavgayla çözmeye çalışma bence.. Saplantılı bir herife benziyor, sonra 3. sayfaya haber olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Yok dediğim gibi kavga çözüm değil. Ülkü ocağı ftw demiyoruz yani, savcılığa bir dilekçe verilir mi böyle bi konuda onu merak ediyorum. Bu arada elesso teşekkürler, iyi ki konu ciddi demişim. Hakikaten garip insanlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bildiğim kadarıyla dilekçeyle yeri tespit edilip dava falan açılabiliyor. ama nolur nolmaz hazırlıklı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Anlattıklarım şikayet sebebi oluşturacak unsurlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Önce haber veriyorsun bi dinliyorlar.Gerçekten seni rahatsız ettiğini tespit ederlerse işlem yapıyorlar bildiğim kadarıyla.Ama benden iyi bilen hukukçu arkadaşlar vardır onlarada bir sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 said: kız arkadaşımın babsına henüz birşey gitmedi. Bu kızın anası babası yok mu diye düşünürken, şurası dikkatimi çekti. Dilekçe verilince bir şekilde babasının haberi olmaz mı? Olur sanıyorum. Yani bir şekilde aileye gider bu olay. Tavsiyem; aile halletmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kardesim sen bana yolla ozelden o herifin numarayi ben bi arayim bakayim neymis sikintisi... benim numarayi tanimadigindan acar zaten kafadan sovmeye baslarim ben rahat ol.. kapatamaz azcik onurluysa zaten oyarim onu ben merak etme sen.. Ayrica adliyeye giderse olay kizin aileside duyar. Duymasa bile boyle bir konuyu zaten duymalari dogru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hakkaten tüm pati bi kere arasa olay biter :p olmadı köpeği sal eheh savcılığa dilekçe verince dinlerler de adam açmıyormuş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 benim adres veresim geldi adama. ciddiyetsiz bi msj değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bence adama wep cam açıp sevişin, adam kendini dövsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Çokakıllıadam said: Bence adama wep cam açıp sevişin, adam kendini dövsün. Bu lafin ustune ... dinlenir valla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 adresini iste biz gidelim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Yazsana kardesim su herifin numarayi suraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 05055514777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet şimdi herkes bir arkadaşlık sitesine girip bağyan olarak kaydoluyor fotoyu fln nette bulursunuz zaten mümkünse en görüncek yere telefon numarasını yazın :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar